Cvp: Günün Tıraşı - ozgun41 - 18/12/2015
@btoprak sihhatler olsun. Begenmenize sevindim keyifli traslarda eslik etmesi dilegiyle.mama bears akide sekeri gibi duruyor insanin yiyesi geliyor sekli ve rengine bakinca
RE: Cvp: Günün Tıraşı - btoprak - 18/12/2015
(18/12/2015, Saat: 19:45)ozgun41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @btoprak sihhatler olsun. Begenmenize sevindim keyifli traslarda eslik etmesi dilegiyle.mama bears akide sekeri gibi duruyor insanin yiyesi geliyor sekli ve rengine bakinca Performansı iyi sabunun üstad. Cidden akide şekeri gibi duruyor .
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - izbe - 18/12/2015
Sormasi ayip nerden aldiniz btoprak hocam?
RE: Cvp: Günün Tıraşı - btoprak - 18/12/2015
(18/12/2015, Saat: 20:07)izbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sormasi ayip nerden aldiniz btoprak hocam? Ikon ' soruyorsanız massdrop.com sitesinden aldım 94 dolara, paket üzerine fiyatı neyse direk onu yazıyorlar, bu yüzden gümrüğe takıldı. Mama bears ise sordugunuz orijinal sitesi (Amerika sanirim) http://mamabearssoaps.com 'dan aldım üstadım. 5 tane 1.5 oz sabun aldım çok şükür o gümrükten geçti .
Cvp: Günün Tıraşı - izbe - 18/12/2015
Sabunu kastettim hocam. Gliserinli sabun olmasindan dolayi kopurmede sikinti oldu mu hocam?
Cvp: Günün Tıraşı - btoprak - 18/12/2015
@izbe üstadım, stick gibi ıslak sakal üzerine yüze direk uygulayıp fırça ile köpürttüm. Köpük yapmada hiçbir sıkıntı yok gayet kremsi hoş bir köpük oluşturuyor ve 3 perdeye yetecek miktarda oluyor. Köpük yapmada hiç sıkıntı olmadı yani.
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 19/12/2015
Honglong TTO
Mem Super Silver Platinum (2)
Vie-long Beyaz At Kılı Fırça
Proraso Kırmızı
Tariş Lavanta Kolonyası
İki perdede sinekkaydı tıraş
Günün Tıraşı - mirzacem - 19/12/2015
@mustafae dostumun denemem icin verdigi alet ile test surusu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Günün Tıraşı - utunc - 19/12/2015
@mirzacem sıhhatler olsun komşum. BİM'e uğranmış bu gün . Bende kupa ile defter aldım.
Günün Tıraşı - mirzacem - 19/12/2015
(19/12/2015, Saat: 01:19)utunc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @mirzacem sıhhatler olsun komşum. BİM'e uğranmış bu gün . Bende kupa ile defter aldım.
Aynen oyle yaptim. Yalnız sadece yastık ve havlu bulabildim kupaya yetişemdim
|