Cvp: Günün Tıraşı - GartBnx - 24/12/2015
Cvp: Günün Tıraşı - bayindirh - 24/12/2015
Belki bulabilirseniz Weishi ile başlayabilirsiniz. Çok mild bir tıraş makinesidir. Alışma sürecinde belki size yardımcı olabilir. Ben diğer üstatların önereceği makineleri kullanmadığım için bir şey söyleyemem diğer makineler için ancak; Wilkinson'a alışırsanız, güzel tıraşlar çıkartabilirsiniz de.
Cvp: Günün Tıraşı - manilafortuna - 24/12/2015
http://www.amazon.com/Weishi-Safety-Razor-Travel-Blades/dp/B001D4Z87W
Weishi bu mudur üstad?
Cvp: Günün Tıraşı - dikdik_s - 24/12/2015
Dostum geçmiş olsun, bizim makinalarda bastırma yok. Yanlış açı ile bastırma yapmışın ilk heyecandan.
Burası bizim impanın sayfası.
Ucuz birsey için Rimei, kaliteli bir başlangıç için muhle r89 oneririm. Bastırmayacagını bilsem r41 diyecem ama korkuyorum. Wilkilson ile yaptıgın baskıyı r41 ile yaparsan, medecassol falan degil direk yüz nakli gerekir O yuzden 89 tavsiye ederim baslangıc icin.
http://www.extrashaving.com/#!maaza/c1doe
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 24/12/2015
3 günlük birikmişim var:
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 24/12/2015
Tıraş aleti: Tima TTO
Jilet: Rapira Stainless Steel (1)
Fırça: Vie-long Beyaz At Kılı
Tıraş Kremi: Nivea Men Sensitive
Balm: Gillette Mach3 Irritation Defense
İki perdede harika sinekkaydı tıraş!
Cvp: Günün Tıraşı - Saltuk - 24/12/2015
(24/12/2015, Saat: 22:06)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 3 günlük birikmişim var:
Ustadim bu tarz benim tadinda olmus sihhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı - manilafortuna - 24/12/2015
(24/12/2015, Saat: 21:17)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dostum geçmiş olsun, bizim makinalarda bastırma yok. Yanlış açı ile bastırma yapmışın ilk heyecandan.
Burası bizim impanın sayfası.
Ucuz birsey için Rimei, kaliteli bir başlangıç için muhle r89 oneririm. Bastırmayacagını bilsem r41 diyecem ama korkuyorum. Wilkilson ile yaptıgın baskıyı r41 ile yaparsan, medecassol falan degil direk yüz nakli gerekir O yuzden 89 tavsiye ederim baslangıc icin.
http://www.extrashaving.com/#!maaza/c1doe
Teşekkürler üstad iyiki Feather jilet kullanmamaşım ilk kullanımımda yoksa parçalardık galiba
Cvp: Günün Tıraşı - seiko - 24/12/2015
@manilafortuna hocam,
acemilikten dahasi da var sizde. yatik sakal yapisindan dolayi, xtg-atg tarzi tiras olmaniz lazim. yatik sakal gibi insani cildirtan baska sey yok
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 25/12/2015
EJ tıraş öncesi
EJ Barley
Feather (2)
Proraso sandal kase
Banat Perfect
Zaza şap
Ozgun41 sandal
Nivea Coolkick
İki perde olarak planladığım bu tıraşta, üç perde sinek kaydı yaptım. Gerçekten son derece keyifli, güzel bir tıraş oldu. Feather ikinci tıraşında çekiştirmesine rağmen çok etkili bir tıraş verdi. "Daldı dalacak" hissiyatı yüzünden sık kullanmıyorum. Eldekileri bitirmeye çalışıyorum. Tersten özellikle zorlandı. Üçüncü tıraşı çıkaramaz.
Proraso sandal ve tıraş sonrasında Özgün üstadımın kolonyası koku namına keyifli dakikalar yaşatıyor (evet kokuyu alıyorum hala, süper ).
Nivea Coolkick' e de çaktırmadan 3017 yaşatıyorum, bitmek bilmedi bir türlü zıkkım .
Güzel tıraştı güzel, günün yorgunluğunu attım resmen.
|