Cvp: Günün Tıraşı - dikdik_s - 10/02/2016
Gece tıraşı ayrı bir guzel oluyor be yaw.
Bu arada Redtip agresif falan demislerdi, koktum yeşil astra koydum. Abi slant+feather dan sonra artık bizi astra lar falan kesmiyor anladıgım.
Günün Tıraşı - Turhan84 - 10/02/2016
Proraso Preshave Sandalwood
Cold Ricer Select Fall
Merkür 38C Slant
Gillette 7oclock SuperStainless
Simpson Chubby3 Dark Knight
Cold River Vetiver Moderne Balm
Floid Black Aftershave
Sent from my iPhone using Tapatalk
Günün Tıraşı - Chinaski - 10/02/2016
Gecenin tıraşı, Semogue ailesi ve antika Sheffield ustura.
Cvp: Günün Tıraşı - msakalli - 10/02/2016
EJ DE89 Barley tıraş aleti
Shark jilet
Truefitt&Hill Süper Badger fırça
Cella sabun
Zaza şap
Rebul balsam
Valla sinekkaydı bir tıraş oldu, ben de şaşırdım Çünkü her zaman bu sonucu elde edemiyorum. Sıkıldım artık, hafta bitse de ürünleri değiştirsem diyordum ama sonuç beni ziyadesiyle memnun etti. Herhalde aynı ürünleri birkaç gün arka arkaya kullanmanın avantajı bu. Bakalım "Haftanın tıraşı" kapsamında kalan 2 gün nasıl geçecek?
Keyifli tıraşlar.
Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 10/02/2016
Cella (Uzun zaman sonra yeniden)
Deluxe Silvertip
PolSilver
Gillette Fat Boy
Pinaud Clubman
Arkadaş bu nasıl bir fırça Fırça değil tank. Tam bir soap killer. Cella'yı iki dakika da hamurabi yaptı.
Kapta köpürtenler bilir.İlk perde için köpüğü sürdükten sonra, geride en az bir perdelik köpük kalır.
Hatta ben de iki perdelik kalır. Ben kalan ile yüzümü güzelce bir sabunlarım. Bu fırçada kapta köpük falan kalmıyor.
Ama yanlış anlaşılmasın köpük yok değil. Köpüğün tamamı fırçada Yine ikinci perdeyi tamamlayıp, kalanı fırçanın üzerinden sıyırıp yüzünüzü yıkayabiliyorsunuz.Ezcümle 30mm bana hep abartı gelmiştir. Ama hatalı düşünüyormuşum.
İnanın buna değer Hepinize sıhhatler olsun
http://deluxe-shaving-co.myshopify.com/collections/brushes/products/retro-deluxe-30mm-silvertip-shaving-brush
Soranlar oldu bu da fırçanın linki. Sadece Amerika ve Kanada'ya satış yaptıkları görünüyor site üzerinde ama Anthony çok kibar bir insan.Rica edip, üstüne @izbe komşumun da efsane fırça incelemesini de koyunca yolladı bize bir tane. Not da da bir inceleme olursa haberim olsun demiş. Artık el mahkum bir tane yapmaya çalışacağız. Biraz kullanayım da
Günün Tıraşı - tipsol - 10/02/2016
Sent from my iPhone using Tapatalk
Günün Tıraşı - Straht - 10/02/2016
Aylar sonra ilk tıraşım. Biyometrik fotoğraf gerekmese kesmezdim herhalde, mutluydum kirli sakalla
* Pannacrema Nostalgia
* Plissoft Sentetik
* Krampert's Finest Bay Rum
* Geneva Cutlery Co. "Antler Razor"
Pannacrema yüzde köpürterek 2 dakika içinde ihtiyacımdan fazla köpük yaptı (kokusu yüzünden biraz uzatmış olabilirim köpürtme faslını ) 2 perde tertemiz tıraş üzerine yine Bay Rum kokusu ile noktaladım.
Herkese sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 10/02/2016
Biraz koyu renklerin buluştuğu bir tıraş oldu ama güzel oldu. Sanırım Fokion tallow sabun işini de becermiş.
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 11/02/2016
Gecenin tıraşı
Biraz serinlik istedim, elim Denim kreme gitti. Devamı da geldi . Maggard V3 kafa ile Crystal bıçak kullandım. İki perdede oldukça tatminkar bir sonuç aldım. Crystal boyunda az biraz tahriş etti gerçi bu kombinasyonda, kafa biraz saldırgan geldi.
Cvp: Günün Tıraşı - Saltuk - 11/02/2016
Cicilerimle mis gibi bir tiras oldu
|