Cvp: Günün Tıraşı - bayindirh - 20/02/2016
- L'Occitane Cade sabun
- L'Occitane Plisson fırça
- Timor TTO Matt Chrome (İmpa / Milder)
- Wilkinson Sword tıraş bıçağı
- L'Occitane Cade aftershave balsam.
Cade sabun öyle "bana bak!" diyen bir sabun değil. Kokusu hafif, varlığını belli etmiyor. Konforlu tıraşı sağladıktan sonra çekiliyor, tam istediğim gibi. Plisson'u zaten herkes biliyor ama; ben kendisini seviyorum. Arada tıraş olsam da sakallarımı yumuşatabilen, keyifli bir fırça ve çok güzel köpürüyor. Bu set ile beraber kullandığım Timor günlük olandan çok daha mild. Artık diğerinin o anlamda mild olmadığını tam olarak anlamış durumdayım. Wilkinson jilet ise bu makineler ile çalışan en güzel jiletlerden biri. Yellow pack çok konforlu olsa da yakın tıraş veremiyor benim Timorlarda. Wilkinson çok daha temiz tıraşlar çıkartıyor. Cade aftershave de bildiğimiz gibi. İlk kullanmaya başladığım ve sanırım üretildiği sürece kullanacağım tek aftershave.
Birbirine benzer yapıda iki tıraş setim oldu böylece. İkisi de çok keyifli. Benim için yeni ürün arayışı bitmiştir.
Cvp: Günün Tıraşı - bayindirh - 20/02/2016
(20/02/2016, Saat: 15:48)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadim atg de xtg de kolay elim çabuk alıştı, orta keskinlikte ve konforlu jiletlerle hassas ciltler için ideal.
Semogue SOC ile daha önce kötü anılarım var, o yüzden çok yayilsin istemiyorum 830
830 çok yayılsa da sertliğinden ve masaj yeteneğinden pek bir şey kaybetmiyor. Benimki günlük kullanım sonucunda açıldı ve homojen hale geldi. Hala ilk günkü gibi keyifli.
Günün Tıraşı - Men-Sup - 20/02/2016
-EJ89
-MWF
-Feather jilet
-Proraso as balm aloe vera
-Omega 1305
-Shiseido Zen aftershave lotion
Bugün ilk defa MWFyi ikiye kesip stick gibi yüzüme sürüp köpürttüm,rahat köpürdü.
Cvp: Günün Tıraşı - Men-Sup - 20/02/2016
Semogue 1305 tabi...bu arada Shiseidoyu resme almadım, camı ve yazısı şeffaf....
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - Saltuk - 20/02/2016
Weishi yi ilk defa denedim. Cok mild alet. Once sharp edge taktim yemedi, cikartip feather ile tamamladim tirasi. Cok akici olmasa da jiletin sayesinde puruzsuz bir cilt birakti. Ancak keskin jiletle kullanabilecegim bir aletmis.
Cvp: Günün Tıraşı - GartBnx - 20/02/2016
Cvp: Günün Tıraşı - Saltuk - 20/02/2016
Hocam o arkadaki canavar sus degil mi
Cvp: Günün Tıraşı - GartBnx - 21/02/2016
(20/02/2016, Saat: 23:04)Saltuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam o arkadaki canavar sus degil mi
Süs Süs
Cvp: Günün Tıraşı - msakalli - 21/02/2016
(20/02/2016, Saat: 18:17)bayindirh Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Birbirine benzer yapıda iki tıraş setim oldu böylece. İkisi de çok keyifli. Benim için yeni ürün arayışı bitmiştir.
Emin misiniz?
Cvp: Günün Tıraşı - Saltuk - 21/02/2016
@bayindirh simdilik diyelim
|