Cvp: Günün Tıraşı - dikdik_s - 20/03/2016
Fatboy feather ortaklıgı guzeldi.
Bu arada Pinaud un kalitesine kimse birsey diyemez, 1 aydır kapagı acık bırakıyorum kokusu biraz ucsun diye. Abisi azıcık bile etkilenmezmi bir urun. Helal adamlar yapmıs.
Cvp: Günün Tıraşı - mahmut - 20/03/2016
Cvp: Günün Tıraşı - mecheng - 20/03/2016
@ihtilaf ustad plissoft cok iyi firca, saglam kopuk yapiyor, kopugu yutmuyor, cok cok yumusak. Tek eksigi sicaklik ve su tutamamasi. Ama o da dengeleniyor. Fiyati da cok fazla degil. @cihankeskin ustadimdan almistim sagolsun
Günün Tıraşı - ehkaa - 20/03/2016
Astra permasharptan daha iyi gibi geliyor. R41 de bile konforlu
GT-I9295 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 20/03/2016
EJ tıraş öncesi
EJ Barley
Astra yeşil
Omega 10029
Haslinger
Maggard şap
Old Spice
Arko sensitive balm
Astra yeşil tahriş yapabiliyor bende. Haslingeri koyu bir kıvamda hazırladım. Dikkatli bir şekilde üç perde ve biraz düzeltme ile sinek kaydı kıvamını yakaladım. Güzel tıraş oldu. Haslingerin performansı yine başarılıydı. Fiyatını da hesaba katarsak dolabımda eksik etmeyeceğim sabunlardan birisi diyebilirim.
Günün Tıraşı - mhilmipaydas - 20/03/2016
Arkadaşlar de alet ile ilk tıraşımı wılkınson ile olmuştum ikinci tıraşımı da progress (3) ile oldum ve çok keyifliydi, tanıdıklarıma muhakkak tavsiye edecem.
Bir de bi sorum var , tıraştan sonra jileti çıkarıyor musunuz yoksa alette mi bırakıyorsunuz?
Herkese sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı - dikdik_s - 20/03/2016
Guzel ufle kafasına 3-5 kere, yada alkole batırıp cıkar. Havlu ile kurula birseycik olmaz. Tabi cok uzun tutmayacaksan. Ben 2 gunde bir tıras oluyorum, 2 sefer bu ıslemi yapıp, cileti 2 seferden sonra cıkarıp atıyorum. Guzelce kurulayıp makineyi kaldırıyorum.
Günün Tıraşı - mhilmipaydas - 21/03/2016
Teşekkür ederim
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 21/03/2016
RE: Günün Tıraşı - inter - 21/03/2016
(20/03/2016, Saat: 23:50)mhilmipaydas Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Arkadaşlar de alet ile ilk tıraşımı wılkınson ile olmuştum ikinci tıraşımı da progress (3) ile oldum ve çok keyifliydi, tanıdıklarıma muhakkak tavsiye edecem.
Bir de bi sorum var , tıraştan sonra jileti çıkarıyor musunuz yoksa alette mi bırakıyorsunuz?
Herkese sıhhatler olsun Fircaniz ne marka banat'a benziyor ama killari farkli geldi?
|