Sanguine Coolcut 4 - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: USTURALAR (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=15) +--- Forum: Jiletli Usturalar (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=17) +--- Konu Başlığı: Sanguine Coolcut 4 (/showthread.php?tid=1381) |
Sanguine Coolcut 4 - ihtilaf - 28/08/2012 (28/08/2012, Saat: 21:32)anarche Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(28/08/2012, Saat: 19:05)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi günlerde kullanın asıl meziyet cesaret ve emek Siz zor olanları yarılamışsınız Sanguine Coolcut 4 - usturahastas - 29/08/2012 (26/07/2012, Saat: 16:09)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hepimizin kaliteli jiletli bir usturaya ihtiyacı var. Usturayla traş olmayanların bile sakal bıyık şekillendirme favori altı ve çevresini düzeltmede ihtiyacı oluyor. Kızaklı usturalar tıraş sırasında omuzdan ve sırtdan tutarsanız jileti oynatabiliyor. Tıraşda teneke sesi veriyorlar. Ve gerekli ağırlıkta değiller. Bizim ali bıyıklı ve sedef usturalarımız işlerini çok iyi yapan ekonomik usturalar olmakla beraber jilet takmak çıkarmak zahmetli. jiletlerin uçlarınıda kırmak gerekiyor. En önemlisi beklentilerimizi karşılayabilecek kaliteden oldukça uzaktalar. Bizim beklentilerimizi karşılayabilecek feather kai ve dovo gibi shavette ürünler ise hem oldukça pahalı hemde özel jiletler kullandıkları için hem sarf malzemesi masrafı hemde sarf malzemesi temininde oldukça sıkıntılı olabiliyorlar. Çok güzelmiş gerçekten Hakan Bey. İlginiz için teşekkürler... Sanguine Coolcut 4 - mancho - 29/08/2012 usturahastas, Sevgili arkadaşım, forumla dalga geçmek için mi buradasınız? Mesajlarınıza bakıyorum burada yazan arkadaşlara isim uydurup duruyorsunuz! Tanımadığınız kimselere uydurma isimlerle hitap etmek en hafif tabirle AYIP! Sanguine Coolcut 4 - bjk1903fc - 04/09/2012 arkadaşlar ürün bu değil mi doğru alıyoruz ? http://www.ebay.com/itm/120947371866?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648#ht_5995wt_1146 Paypal filan yok bende, bu konulara çok yabancıyım cardfinans kullanıyorum müşteri hizmetleriyle görüştüm kartınız internetten alışverişe açık alabilirsiniz, dolar merkez bankası kurundan hesaplanıp hesabınızdan çekilecektir dedi. Daha önce alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Mcorco valla başımıza iş açtın Sanguine Coolcut 4 - ihtilaf - 04/09/2012 evet bu link paypal TR şubesi var,hesap açabilirsiniz (04/09/2012, Saat: 14:26)bjk1903fc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arkadaşlar ürün bu değil mi doğru alıyoruz ? Sanguine Coolcut 4 - bjk1903fc - 04/09/2012 direk alabilirsiniz dedi müşteri hizmetlerdeki adam, sorun olmaz dedi. bir deneme yapayım, Sanguine Coolcut 4 - bjk1903fc - 04/09/2012 sanal kart açtırdım, uyarılarınız için teşekkür ederim. Siparişi şimdi geçtim, birde ustura ile tıraş keyfi yaşayalım, Sanguine Coolcut 4 İhtilaf İncelemesi - ihtilaf - 06/09/2012 tatildeyken postacı amca paketleri kapı önüne bırakmış,takipsiz kargo böyle bir şey paketleme fena değil , karton kutu içinde geliyor,razor ve 10 jilet naylon kilitli zarf içinde usturada bir naylon daha var ağırlığı ve kalite hissi tatminkar,renk ve parlaklık sınıfı geçer 5 usd fiyatın yaklaşık 2 usd si kargo 3 usd lik bir alet, satıcı da 2 usd kar elde etse 1 usd lik herhalde imalat çıkışı köşelerde birleşim yerlerinde ''finishing ve montaj'' hatacıkları var,fiyatı affettiriyor bu hataları,sap üstünde hafif ezik ve çizikler var,herhalde yığın olarak tutuldu yada bu yığına atarken ,taşırken oldu,montaj sırasında da olmuş olabilir.fiyat affettiriyor işte en zayıf halka,kapatma kilitleme mandalı teneke misali çok ince hemen yamulabiliyor,elinize ilk alınca yanlış bir harekette yamultabilirsiniz.mandal olmamış ince,hemen eğilebiliyor ve ürünü kalitesiz gösteriyor,bence ilk bozulacak parçası gelelim jilet yüklemeye,benim gibi jiletten korkan biriyseniz coolcut sedef vs den daha iyi fakat jiletleri tam oturtma başarım %50 jileti kırarken eğilen kenarlar tam oturmaya mani oluyor,kapatırken jilet kayabiliyor biraz uğraşınca oluyor en çok jilet yüklüyken nasıl açarım diye endişe ettim,el ıslaksa kayabilir açması kapatmasından daha zor,eli alışık olanlar için sorun değil sürekli jiletli ustura kullansam '' red holder'' yüklemeli olanlar daha güvenli ve kullanışlı görünüyor Sanguine Coolcut 4 - mancho - 06/09/2012 Fotoğraflar çok iyi olmuş sevgili İhtilaf. Sıra bununla tıraş olurken çekilmiş fotoğraflarında. Sanguine Coolcut 4 - bjk1903fc - 06/09/2012 çok sağolasın ihtilaf, ürün gelsin bizim berbere göstereceğim bakalım o ne kadar not verecek. |