Geltir Scuttle-Köpük tası - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=36) +--- Konu Başlığı: Geltir Scuttle-Köpük tası (/showthread.php?tid=2396) |
Geltir Scuttle-Köpük tası - cemuludinç - 16/08/2013 Köpük tasının çıkabilir olması daha fazla talep görmüştü isteyen altını kullanmadan sadece köpük tasını kullanır diye sanırım HTC One S cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi Geltir Scuttle-Köpük tası - mavi - 16/08/2013 (16/08/2013, Saat: 03:23)zorba58 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok güzeller gerçekten ben de siyahına bayıldım. Ben de siyahı beğendim. Tabi ben de köpürtme bölümünün sabit olmasından yanayım. Sabit olmayan köpürtme bölümü başlığın ilk sayfasında örnek verilen model 4'ten alınmıştı. Bazı arkadaşlarımız sadece köpürtme tası istemişlerdi, ortak bir model belirlenmesi böylelikle de üreticiye kolaylık sağlanması adına köpürtme bölümünün sabit olmaması ağırlık kazanmıştı. Eğer yeterli talep gelir de üretim aşamasına gelinirse sabit model de sanırım yapılır. Geltir Scuttle-Köpük tası - cemuludinç - 16/08/2013 Ben de siyahı beğendim. Tabi ben de köpürtme bölümünün sabit olmasından yanayım. Sabit olmayan köpürtme bölümü başlığın ilk sayfasında örnek verilen model 4'ten alınmıştı. Bazı arkadaşlarımız sadece köpürtme tası istemişlerdi, ortak bir model belirlenmesi böylelikle de üreticiye kolaylık sağlanması adına köpürtme bölümünün sabit olmaması ağırlık kazanmıştı. Eğer yeterli talep gelir de üretim aşamasına gelinirse sabit model de sanırım yapılır. [/quote] Sanırım yapılabilir dediğiniz gibi yeterli talep olması lazım Geltir Scuttle-Köpük tası - pars - 16/08/2013 Cemuludinc hocam ürün çok başarılı görünüyor. Tebrik ederim. Fiyat belli mi aceba? Ona göre tekrardan liste oluşturulabilir. Geltir Scuttle-Köpük tası - eskiuyemnt - 16/08/2013 (16/08/2013, Saat: 20:29)pars Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cemuludinc hocam ürün çok başarılı görünüyor. Tebrik ederim. Fiyat belli mi aceba? Ona göre tekrardan liste oluşturulabilir. cem hocam parçaların ayrı ayrı ücretlerini de rica etsek, bir de üzerine yazı filan olur mu? Geltir Scuttle-Köpük tası - cemuludinç - 17/08/2013 Sıcak su kabı ve köpük tası ikisi beraber tek bir ürün ayrı ayrı bir işe yarayacağını (en azından su kabının)düşünmüyorum o yüzden birlikte almak zorundasınız fiyat olarak da henüz bir fiyat çalışması yapmadık ama 50 TL yi geçeceğini sanmıyorum. Ynt: Geltir Scuttle-Köpük tası - anarche - 17/08/2013 Bütün modelleri çok beğendim. Sadece şunu sormak istiyorum köpüğün yapıldığı yerlerde ki kanallar biraz derin değil mi? Sanki fırçaya zarar verir gibi duruyor. Siz hiç modelleri denediniz mi? Geltir Scuttle-Köpük tası - crionics - 21/09/2013 Bu konu ne durumda acaba, sipariş verebiliyor muyuz ? Geltir Scuttle-Köpük tası - onurstyle - 21/09/2013 (21/09/2013, Saat: 00:26)crionics Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu konu ne durumda acaba, sipariş verebiliyor muyuz ? uzun zamandir.... bildigimiz tikanma Geltir Scuttle-Köpük tası - deVille - 21/09/2013 Tıkanmasın fırçayla birlikte eminim çok güzel olacak. Sent from my iPad using Tapatalk |