Atık jilet kutusu - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Kendin yap - DIY (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=42) +--- Konu Başlığı: Atık jilet kutusu (/showthread.php?tid=3495) |
Cvp: Atık jilet kutusu - kral arthur - 01/07/2019 Selamlar, Feather atık jilet kutusundan çok memnunum. Geleneksel her türlü bıçağa uygun.Gem,shick,50mm se ve tüm de jiletleri atıp geçiyorum içine.Dolapta az yer kaplaması da cabası. Önceden bu iş için kumbara kullandım ama tıraş dolabımda görüntüsü rahatsız edince bunu aldım. Cvp: Atık jilet kutusu - ayçiçeği - 02/07/2019 iyi günlerde kullan çok güzel. bir de teneke sakız kutuları bu iş için çok uygun ben onlardan kullanıyorum ayrıca yer kaplamıyor benim için estetik. Cvp: Atık jilet kutusu - kral arthur - 02/07/2019 (02/07/2019, Saat: 16:36)ayçiçeği Adlı Kullanıcıdan Alıntı: iyi günlerde kullan çok güzel. bir de teneke sakız kutuları bu iş için çok uygun ben onlardan kullanıyorum ayrıca yer kaplamıyor benim için estetik. Sağolun teşekkür ederim tabi alternatiflerde her zaman değerlendirilebilir. Keyifli tıraşlar dilerim... Cvp: Atık jilet kutusu - mustbe - 05/08/2019 Gördüğüm en işlevsel ve en basit atık jilet kutusu yine geofatboy ustadan. Atık jilet kutusu - Serkan1221 - 06/09/2019 Uzun zamandır yazmayı düşünüyordum bu konuya. Fırsat olmadı. Bugun çöp karıştıran sokak hayvanlarını görünce aklıma geldi. Bu sefer hemen yazmak istedim. Her geçen gün forumumuza yeni üyelerimiz katılıyor. Tam bu dönemde daha çok hepimizde olduğu gibi alettir, sabundur aftershave dir gibi konulara odaklanılıyor. Yönetimdeki komşularımdan rica etsem bu konuyu jilet forum başlığına taşıyıp sabitlesek. Hayvancıkların ayağına ağzına bir zarar gelmese... EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cvp: Atık jilet kutusu - kadir.tbk - 06/09/2019 Çevre ve doga için daha dikkat çekici bi başlık veya bu konu üzerinde daha çok durmamız gerekir gerçekten . Cvp: Atık jilet kutusu - Sh@dow - 06/09/2019 Sabitlenmesi güzel bir düşünce özelliklede yeni geleneksel tıraşla yolu kesişen arkadaşlarımız için farkındalık oluşturulmuş olucaktır. Cvp: Atık jilet kutusu - hlkkzn - 06/09/2019 forumda yeniyim ama bu konuya duyarlıyım atık jilet konusunda önceki yorumlarda bir iki arkadaş kullanmış sakız kutusunu mantıklı ve çok basit kullandığım jiletleri kağıdına sarıp bu kutulara koyuyorum doluncada sıfır atık kutularına atıyorum Cvp: Atık jilet kutusu - Efrasyab - 06/09/2019 Jilet kutumu atmadan once koli bandı ile açılmayacak şekilde deli bağlar gibi iki tekerlek harcayarak her tarafından bantlıyorum Üzerine Türkçe, Farsça ve Arapça "Dikkat! Atık jilet kutusu. Kutunun icinde atık jilet var! Yaralanma tehlikesi! Açmayınız!" uyarısını yazıyorum. RE: Cvp: Atık jilet kutusu - Serkan1221 - 06/09/2019 (06/09/2019, Saat: 21:50)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Jilet kutumu atmadan once koli bandı ile açılmayacak şekilde deli bağlar gibi iki tekerlek harcayarak her tarafından bantlıyorum. Ve üzerine Türkçe, Farsça ve Arapça "Dikkat! Atık jilet kutusu. Kutunun icinde atık jilet var! Yaralanma tehlikesi! Açmayınız!" uyarısını yazıyorum.Komşum benimki daha dolmadı ama dolunca aynısını yapacağıma emin ol. Komşum seni duyarlılığından dolayı tebrik ediyorum. Allah işini gücünü rast getirsin. Fikir çok çok güzel 10/10 EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |