Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 22/05/2016
Cvp: Günün Tıraşı - oznk40 - 23/05/2016
Rimei traş aleti
Cella sabun
Banat domuz fırça
Derby Jilet
Arko traş kolonyası...
Derby jileti ilk kez kullandım, baya çekme yaptı, 3 perde traş olmama rağmen elime bazı yerlerde sakal geliyor. Cella sayesinde tahrişten kurtulduğuma inanıyorum, yoksa haritaya dönerdi yüzüm.
Cvp: Günün Tıraşı - Mauser - 23/05/2016
-Cella sabun
-Banat perfect domuz kılı fırça
-Rocnel SE
-Derby (1)
-Eyüp sabri tuncer no.2 kolonya
-Arko sensetive tıraş sonrası kremi
Ustura tıraşında beğendiğim derby jileti,jilet tekrar stoğuma girince SE alette denedim.WTG-XTG-Bazı bölgelerde ATG rötüş.Sadece boyun altında iki bölgede tahriş yaşadım,bunun sebepininde ATG rötüş olduğunu düşünüyorum.Ortalama bir tıraştı,bazı bölgelerde elimi gezdirdiğimde ATG yönünde sakal hissettim.
Günün Tıraşı - Nani Kuş - 23/05/2016
@Aleksey çok teşekkür ederim. Darısı başına
@corpus36 çok teşekkür ederim . Önden plan yaptınızmı çok güzel geçiyor . Çiçekleri unutmayın
@rating çok teşekkür ederim darısı başınıza diyorum
Ve cümleten sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 23/05/2016
Tıraş aleti: Edwin Jagger DE8911BL
Jilet: Derby (3)
Sabun: Proraso Green Tea & Oat
Fırça: Vie-long
AS: Fa Sport
Herkese iyi haftalar, sıhhatler olsun.
Günün Tıraşı - rating - 23/05/2016
R41
Mercur jilet
Semogue 830 fırça
Caties bubbles sabun
Zaza şap
Pinaud musk as
Nivea hassas balm
Çok yakın ve keyifli bir tıraş oldu. Tahriş yanma vs hiç bir şey olmadı. Haftaya güzel bir giriş yapmış oldum
Herkese iyi haftalar dilerim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 23/05/2016
I Coloniali Mango Oil Soap
Thater 49125
Gillette Super Silver (Turuncu Paket)
Merkur 1904
I Coloniali Hydro Repairing AS Balm
Gillette Super Silver, evet fena değil ama bir 7 O'clock Sharp Edge de değil. Keskinliği, konforu tadında bir jilet.
7 O'clock kadar keskin değil. Aralarında 1 tık fark var ama o fark da Sharp Edge'i vazgeçilmez jiletlerimden biri yapıyor.
Super Stainless Steel'e benzer kutusu ve dizaynı ile nostaljik bir tat turuncu Fransız üretimi Gillette. Koleksiyon ve nostaljik bir deneyim için alınır. Hele İmpa'ya kadar gelmişken.
Hepinize hayırlı haftalar, sıhhatler olsun...
Günün Tıraşı - ynspektas - 23/05/2016
Plissoft Sentetik
Nivea Sensetive Krem
Haircraft b111 shavette
Derby
Gül Toniği
Hametan krem
Cvp: Günün Tıraşı - mkeskus - 23/05/2016
Lea çubuk sabunun koruyuculugu bana çok iyi geliyor.sonrasindada spieck losyon cildimi tazeliyor.
Keyifli tıraş lar.
Cvp: Günün Tıraşı - Saltuk - 23/05/2016
c&e indian sandalwood da baskin bir baharat kokusu var, karabiber, zencefil, kimyon gibi geliyor.oryantal koku sevenlerin hosuna gidebilir.
|