Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 29/05/2016
Buda bizimki ...Sihhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı - dikdik_s - 29/05/2016
@neoromancer
Abi ilk sen getirdin foruma yazi zaten. Sen ozendirdin ciceklere abi
Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 29/05/2016
(29/05/2016, Saat: 17:01)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @neoromancer
Abi ilk sen getirdin foruma yazi zaten. Sen ozendirdin ciceklere abi Çiçek yeşillik doğa; candır kardeş...hayattan bunalınca bunlara yönelmek iyi gelir....nasıl demişti A.Behramoğlu üstat
Dostları özlemle kucaklamayı unutma
Çocuk sevmeyi çiçek koklamayı unutma
En zorlu anındayken bile kavganın
Gökyüzüne bakmayı unutma.
Günün Tıraşı - Men-Sup - 30/05/2016
Progress 2.ayar
Lord jilet
Semogue 1305
Tiki Bar North Shore sabun
Proraso balm
Lord aletin içinde hiçbir varlık gösteremeyen Lord jilet Progressle konforlu ve yakın bir traş verdi.
Cvp: Günün Tıraşı - corpus36 - 30/05/2016
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 30/05/2016
Tıraş aleti: Gillette New
Jilet: Super-max SS (2)
Sabun: Arko
Fırça: Isana Pure Badger
AS: Barbasol Brisk
İyi haftalar..
Günün Tıraşı - Chinaski - 30/05/2016
Cvp: Günün Tıraşı - oznk40 - 30/05/2016
Rimei traş aleti
Gillette sharp edge (2)
Banat domuz fırça
Proraso mentollü sabun
Arko traş kolonyası
...
Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 30/05/2016
Stirling Soap
Thater 49125
Polsilver SI
Merkur 37C
Pinaud Classic Vanilla
Stirling, Aleksey'in hediye ettiği tester. Hangisi olduğunu bilmiyorum ama hoşuma gitti. Ben öncelikle koku olarak bakıyorum sabuna. Eğer kokusu iyiyse barajı aşmış oluyor. Stirling'in kokusunu beğendim, tıraş olarak da işini yapıyor. Cold River Select'i @dikdik_s kaptığı için ona bakamadık tabi O öyle orkideler içinde filan, bize şov yapıyor.
Hepinize sıhhatler, hayırlı haftalar olsun.
Bu arada bir önceki sayfa da yanıyor. @eRenleR fırça gelmiş hiç söylemiyorsun. Umarım beğenmişsindir.
@Nani Kuş fotoğraflar giderek daha bir albenili hal alıyor. Sayfa baştan sona cazibedar karelerle dolu gerçi o da ayrı.
RE: Cvp: Günün Tıraşı - eRenleR - 30/05/2016
(30/05/2016, Saat: 12:00)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Stirling Soap
Thater 49125
Polsilver SI
Merkur 37C
Pinaud Classic Vanilla
Stirling, Aleksey'in hediye ettiği tester. Hangisi olduğunu bilmiyorum ama hoşuma gitti. Ben öncelikle koku olarak bakıyorum sabuna. Eğer kokusu iyiyse barajı aşmış oluyor. Stirling'in kokusunu beğendim, tıraş olarak da işini yapıyor. Cold River Select'i @dikdik_s kaptığı için ona bakamadık tabi O öyle orkideler içinde filan, bize şov yapıyor.
Hepinize sıhhatler, hayırlı haftalar olsun.
Bu arada bir önceki sayfa da yanıyor. @eRenleR fırça gelmiş hiç söylemiyorsun. Umarım beğenmişsindir.
@Nani Kuş fotoğraflar giderek daha bir albenili hal alıyor. Sayfa baştan sona cazibedar karelerle dolu gerçi o da ayrı. Geldi ama kullanmaya calismaktan haber vermeyi unuttum
Henuz ne kremle ne de sabunla tasta dolu dolu kopuk yapamadim, firca ozellikle kremi ne kadar bol kullansamda resmen icinde yutuyor. Bende yuzde kopurtmede kullaniyorum simdilik.
|