Cvp: Günün Tıraşı - Blade - 30/06/2016
@neoromancer komşum yine dış ortam temalı bol yeşilli bir fotoğraf olmuş komşum bu arada aqua di selvayi nereden aldınız? Tsarlar aqua selvalar özendim valla komşum güzel günlerde kullanın
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 30/06/2016
Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 01/07/2016
(30/06/2016, Saat: 23:15)Blade Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @neoromancer komşum yine dış ortam temalı bol yeşilli bir fotoğraf olmuş komşum bu arada aqua di selvayi nereden aldınız? Tsarlar aqua selvalar özendim valla komşum güzel günlerde kullanın
@Reblica komşum sanat hayatın yansıması olabildiği ölçüde estetik değeri artıyor göze güzel görünüyor..oralara daha çok yolumuz var ama ,o rotada çabalamaya devam ediyoruz işte...beğenmenize sevindim.
@Blade komşum,saolasın daha güzelleri sizin olsun inşallah... walla en kolay ve rahat çekebildiğim yer burası; evdeki balkonumuz... o sebeple birasda mecburen dışortam yani ..AdS ve Tsar ları amazon ve Ebay den aldım VC&A Tsarlar bir dönem kampanyadaydı ordan birkaçtane almıştım...
Cvp: Günün Tıraşı - msakalli - 01/07/2016
Bu sefer gece tıraş oldum, sahur vakti. Personna jilet zaten bana pek uymuyor. Üstüne üstlük aynı jileti 4. kez kullandım. Bir de bazı bölgelerden defalarca geçince kızarıklık ve tahriş kaçınılmaz oldu. Sanırım buna bile bile lades denir. İnsanın bazen basireti bağlanıyor herhalde.
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 01/07/2016
Cvp: Günün Tıraşı - Saltuk - 01/07/2016
Günün Tıraşı - Nesko - 01/07/2016
N.G
Günün Tıraşı - Chinaski - 02/07/2016
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 02/07/2016
Tıraş aleti: Edwin Jagger DE8911BL
Jilet: Derby (4)
Fırça: Isana Premium Synthetic
Sabun: Arko
Balm: Proraso Eucalyptus & Menthol
Harika sinekkaydı, sıhhatler olsun!