Günün Tıraşı - Dr.Fahrenheit - 16/10/2016
Aslinda gunun tirasi, "dunun tirasi" olarak baslamisti. Cuma aksamindan beri oglan atesli, keyifsiz. Cumartesi oglen annesi ile birlikte uyuyunca, ben de sicak bir dusla yumusamis cildimi keyifli bir tirasla odullendireyim dedim.
Banyo sonrasi tam kopugumu hazirlamis ve sakallarimi kopurtmustum ki esimin panik halindeki cagirisiyla kendimi yatak odasina attim. Ates 40'i bulunca esim endiselenmis. Hemen kopugu yikayip kendimizi hastaneye attik.
Dun gece nobetlese oglana ilik su kompresi yapip 1-2 kere de ilik dusla atesi kontrol altinda tutmaya calistik. Sabaha kadar direnen ates ancak oglene dogru 39'un altina indi. Ben de bu vesileyle yarim kalan tirasi tamamladim.
Aksam saatlerinde gene 38,5-39,5 araliklarinda geziyoruz. Ilac, kompres ve dusa devam...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - btoprak - 16/10/2016
Büyük geçmiş olsun acil şifalar dilerim @Dr.Fahrenheit komşum.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Günün Tıraşı - Dr.Fahrenheit - 16/10/2016
(16/10/2016, Saat: 21:53)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Büyük geçmiş olsun acil şifalar dilerim @Dr.Fahrenheit komşum.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Cok tesekkur ederim komsum. Ilk cocuk, acemilik derken usuttuk sanirim.
Günün Tıraşı - Nani Kuş - 16/10/2016
@Dr.Fahrenheit komşum büyük geçmiş olsun . En büyük ilacı anne sütü . Üşütmeyiniz dikkatli bakınız . Gözlerinden öperim yeğenin .
Cvp: Günün Tıraşı - Saltuk - 17/10/2016
Günün Tıraşı - ahraz - 17/10/2016
Herkese muhteşem bir hafta diliyorum.
Günün Tıraşı - msakalli - 17/10/2016
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 17/10/2016
Çok geçmiş olsun @Dr.Fahrenheit, sıhhatler olsun.
Günün Tıraşı - Chinaski - 17/10/2016
Cvp: Günün Tıraşı - Blade - 17/10/2016
@Dr.Fahrenheit komşum büyük geçmiş olsun. inşallah şu an daha iyidir oğlunuz. Onlar iyi olsun da keyifli traşları başka zaman da oluruz
|