Cvp: Günün Tıraşı - rocnel - 23/10/2016
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 24/10/2016
Tıraş aleti: Gillette New
Jilet: Astra SP (1)
Fırça: Isana Pure Badger
Sabun: Proraso Eucalyptus & Menthol
AS: Pitralon Classic
Pitralon esansının etkileyiciliği ile beni mest etti, tıraş sonrası hafif mentolü ile de çok güzel bir his bıraktı.
İyi haftalar, sıhhatler olsun..
Cvp: Günün Tıraşı - Serjames - 24/10/2016
Cella
Fs24
Ej 89
feather
ej aftershave balm
rebul for men
Sıhhatler olsun ,
Selamlar ,,,
Günün Tıraşı - msakalli - 24/10/2016
Jilet: Feather proguard
Bugün 3 yeni ürünle tıraş oldum.
Razorock Hawk çok hafif bir alet. Sadece 39 gram. Feather proguard jilet ile bu dezavantaj biraz kapansa da yine de hafifçe bastırmak gerekebiliyor.
Tıraş kremleri ile pek anlaşamıyorum. Maca Root tıraş kremini de kullanırken biraz zorlandım. Çok hafif bir kokusu var.
Maca Root tıraş sonrası krem ise jel gibi. Tuhaf bir kokusu var, pek beğenmedim.
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı - Dr.Fahrenheit - 24/10/2016
Geleneksel tiras varsa Pazartesi sendromu yoktur. Hepimize guzel haftalar guzel komsularim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı - Chinaski - 24/10/2016
Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 24/10/2016
Faena Floral Geltir LE
Simpson M7 Manchurian
Polsiver SI
Merkur Futur
I Coloniali Hydro Repair Balm
Faena Floral forumdan aldığım ilk sabundu. Hala ilk günkü kadar güzel. Ama her güzelliğin bir sonu var maalesef bitmek üzere. Elimde açık olarak otuzun (rakamla 30 ) üzerinde sabun olmasa, hemen yerine bir tane almak isteyeceğim bir sabun. Aynı seriden, aynı paketten kullandığım 4. Polsilver jilet. Sorunsuz her zaman ki gibi harika bir tıraş verdi. Ama aynı paketten bundan önce kullandığım jilet, tıraş aleti aynı olmak üzere, üç tıraşta da yüzümün olmayacak yerlerine ince kesikler attı. Sadece seri farkı değil, paket içinde bile farklı seriden jiletler olabildiğini, hatta Polsilver da bile olabildiğini böylece yaşayarak anlamış olduk
Hepinize sıhhatler, hayırlı haftalar olsun...
Cvp: Günün Tıraşı - Saltuk - 24/10/2016
Günün Tıraşı - Nani Kuş - 25/10/2016
@saltuk hocam Sıhhatler olsun . SE lerin gösterisi cobra ve mongoose
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 25/10/2016
|