Cvp: Günün Tıraşı - rocnel - 13/02/2017
Bu fotoğrafı çeken arkadaşın ilginç bi dünyası var sanırım
Günün Tıraşı - msakalli - 13/02/2017
Günün Tıraşı - DeaKeN - 13/02/2017
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı - neoromancer - 13/02/2017
A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - chevalier - 14/02/2017
(13/02/2017, Saat: 09:14)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Hocam sabah yazacaktim firsat olmadi isten gucten. Whipped dog u detayli anlatan bir inceleme bulamadim. Var da ben mi bulamadim, yoksa yazar misiniz bir sure sonra? Sihhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı - msakalli - 14/02/2017
(14/02/2017, Saat: 00:09)chevalier Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam sabah yazacaktim firsat olmadi isten gucten. Whipped dog u detail anlatan bir inceleme bulamadim. Var da ben mi bulamadim, yoksa yazar misiniz bir sure sonra? Sihhatler olsun.
Teşekkür ederim. Elimden geldiğince bir şeyler yazıyorum. İnşallah haftaya hazır olur.
Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 14/02/2017
daily routine by koolandgang, on Flickr
Sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı - korgunv - 14/02/2017
[img][/img]
Cvp: Günün Tıraşı - dikdik_s - 14/02/2017
@rocnel
Abi o nedir yaw, kırbac tutan transformers goruyorum ben hihihi.
Guzel paylasımlar icin tum arkadaslara tesekkurler.
@neoromancer Abim 1/3 kuralı kullanıyorsun sanırım, yalnız tıras urunlerinin fotonun en altından basladıgı fotoların cok daha vurucu oluyor sizin kompozisyonlarda hemde daha yakın cekim durdugu icin urunler daha guzel anlasılıyor.
Sahsi dusuncem, her sekilde bayılıyorum kompozisyonlarına ve fotolarına abim. Zaten o yuzden ozellikle inceleyip oneri yapıyorum
Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 14/02/2017
dikdik_s@ Serdar kardeş güzel iltifatların için tekrardan teşekkürler...fotoğraf çekim önerilerin için saolasın ama fotoğrafda benimsediğim en önemli kuralım ;Kuralsızlık ..tamamen spontane ve anlatım odaklı olmasına birde dış dünyayla bütünleştirmek adına net alan derinliğine dikkat ediyorum haricinde diğer yerleştirmeler vs..hepsi spontane gerçekleşiyor, sonradan dikkatli bakınca o anlık yapılan dizayndaki bütünlük tatmin ediyor genellikle.... eeee... sizlerde beğeniyorsanız daha ne olsun ..dimi??saglık sıhhat huzur ve bolca mutlu anlar diliyorum ...
|