Polsilver Super Iridium - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: JİLETLER (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=31) +--- Forum: Çift Taraflı Yaprak Jiletler (Double Edge) (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=32) +--- Konu Başlığı: Polsilver Super Iridium (/showthread.php?tid=504) |
Cvp: Polsilver Super Iridium - Eskiuyebyr - 24/10/2015 Benim için de açık ara en iyi jilet. Kullandığım tüm DE aletlerle mükemmel uyumlu. (Progress, De89, Gillette slim) Cvp: Polsilver Super Iridium - Arif - 24/10/2015 Bugün gillette 7 oclock sarı ile traş oldum acaba tekniğim mi gelişti de polsilver güzel geliyor diye ancak kızarıklık tahriş yaşadım. Astra yeşilin performansıda fena değil ancak yüzde kaşıntı yapıp rahatsız ediyor. Elimdeki 5 li paket bitsin sanıyorum polsilver in 100 lü paketini alacağım ve tek jilet olarak kullanacağım. Cvp: Polsilver Super Iridium - koolandgang - 24/10/2015 Ben de 7 O'clock'un yeri ayrı.Ama PoliSilver da çok beğendiğim bir jilet.İkisi de A takımım da.Bu arada Bruce'un sorusuna istinaden Timor'u 3. kez kullandım.Yine sıkıntısız tıraş oldum Cvp: Polsilver Super Iridium - Arif - 24/10/2015 Bana nedense gillette yaprak jiletler uymuyor. 7 oclock yeşilde uymamıştı. Gerçi polsilverıda gillette satın aldı galiba. RE: Cvp: Polsilver Super Iridium - Eskiuyebyr - 24/10/2015 (24/10/2015, Saat: 14:43)Arif Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bana nedense gillette yaprak jiletler uymuyor. 7 oclock yeşilde uymamıştı. Gerçi polsilverıda gillette satın aldı galiba.Polsilver Polonya markasiyken Gillette tarafından satın alınıp Rusya da üretilmeye başladı bildiğim kadarıyla. Kalitesi bozulmadan stoklamak lazım Cvp: Polsilver Super Iridium - ooppss - 24/10/2015 (24/10/2015, Saat: 19:54)bayercy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Polsilver Polonya markasiyken Gillette tarafından satın alınıp Rusya da üretilmeye başladı bildiğim kadarıyla. Kalitesi bozulmadan stoklamak lazım Bu hali kalitesi bozulmuş hali zaten üstad . eski halinin daha efsane olduğu söyleniyor,(eskisi ile aynı ürün olduğunu, hissedilen farkın psikolojik olduğunu söyleyenlerde var) yetişemedik o döneme Gerçi bir ara impa da satılıyordu ama üretimi durmuş bir ürün olduğundan oldukça pahalıydı. Polsilver için muhtemel tehlike olsa olsa üretiminin durması olur (ki mümkündür) Eski hali şuymuş Cvp: Polsilver Super Iridium - hknz - 24/10/2015 Benim için de polsilverin yeri ayrı, çok beğendiğim bir jilet LG-D802TR cihazımdan gönderildi Cvp: Polsilver Super Iridium - seiko - 25/10/2015 gaza getirdiniz beni. bugun polsilverle bir tiras olayim son aylar Gillette Platinum ve Voskhod ikilisinu kullaniyorum. Cvp: Polsilver Super Iridium - ckeskin - 25/10/2015 Bir de Polsilver'ın kaplamasız Stainless versiyonu var. Vangelis bana bir kutu hediye etti. Harika bir jilet. Cvp: Polsilver Super Iridium - Mauser - 26/10/2015 Yorumları okuyunca merak ettim bu jileti,her jileti 2 kere kulanıyorum ve traş sonrası kağıda not yazıyorum.Cildime uygun jilet aramak için 8 adet farklı jilet almıştım bunlardan bir taneside polsilver iridium du.Yarın akşamki traşta bu jileti deniyeceğim bakalım sonuç ne olacak. |