Yılbaşı Hediye Organizasyonu - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Etkinlikler (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=39) +--- Konu Başlığı: Yılbaşı Hediye Organizasyonu (/showthread.php?tid=5223) |
Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu - Chinaski - 31/12/2014 Hediyeyi alan arkadaşıma çok çok teşekkür ediyorum. Zira almamak için kendimi zor tuttuğum bir sabundu. Bir süre alımları durdurmuştum. Hızır gibi yetişti hediye Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu - ckeskin - 31/12/2014 Clubmanler iki oldu. Lord Sparhawk komşuma çok teşekkür ediyorum. Birazdan eşleşmeleri de ekleyeceğim. Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu - ckeskin - 31/12/2014 Evet arkadaşlar. Aşağıdaki listede herkesin kiminle eşleştiğini yazıyorum. Çekilişin resmini de altına ekliyorum arkadaşlar. Size hediye alanı böylece görebilirsiniz: 1- cihankeskin -> 5- btoprak 2- zorba58 -> 7- Hasan Ali 3- Lord Sparhawk -> 1- cihankeskin 4- Chinaski -> 9- bayercy 5- btoprak -> 2- zorba58 6- nihilistraki -> 15- ts9funk 7- Hasan Ali -> 6- nihilistraki 8- kubov -> 12- zanshin 9- bayercy -> 8- kubov 10- asymptote -> 14- semihus 11- theunnamed -> 3- Lord Sparhawk 12- zanshin -> 16- mustaphaturk 13- Aleksey -> 4- Chinaski 14- semihus -> 10- asymptote 15- ts9funk -> 13- Aleksey 16- mustaphaturk -> 11- the unnamed Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu - Chinaski - 31/12/2014 Hediyem için Aleksey komşuma ve tüm katılan arkadaşlara ve organizatör olarak cihankeskin komşuma ayrıca teşekkür ediyorum. Yılbaşı Hediye Organizasyonu - nihilistraki - 31/12/2014 Akşam açamayacağım ve yarın sabah muhtemelen çok geç kalkacağım için ben de şimdi açtım paketimi. Hediyelerim için Hasan Ali komşuma çok teşekkürler, sabun çok güzel kokuyor. Herkese mutlu, huzurlu bir yıl dilerim. Yılbaşı Hediye Organizasyonu - Eskiuyebyr - 31/12/2014 Değerli üstad Chinaski' ye hediyesi icin çok teşekkür ederim. Hediyeleri ile gelen mektuba da ayrıca sevindim. Herkese mutlu seneler Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu - Lord Sparhawk - 31/12/2014 Konudaki resimleri görünce artık daha fazla dayanamadım ve açtım. Unnamed komşum biraz abartmamış mısın sence de? Çok teşekkür ederim. En çok da tek kullanımlık kan taşları ile taş fırça sapı hoşuma gitti. Knot'u bile yollamışsın. Tekrar çok teşekkür ederim. Herkese stressiz ve sağlıklı bir 2015 dilerim. Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu - zanshin - 31/12/2014 "kubov" komşuma iyi dilekleri yanında hediyeleri için huzurunuzda çok teşekkür ederim. Özellikle MWF kase çok iyi geldi, 40 lira kaseye verilmez refill alsam nereye koyarım diye hesap yaparken hızır gibi yetişti. Tüm komşulara sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum. Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu - ts9funk - 31/12/2014 Herkese 2015 yılının sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum. Herkese iyi yıllar, Güzel hediyesi ve iyi dilekleri için ise @nihilistraki komşuma teşekkür ediyorum. Yılbaşı Hediye Organizasyonu - btoprak - 31/12/2014 Cihankeskin komşuma çok teşekkür ediyorum. Sanırım ilgi alanımı incelemiş, özellikle benim için hediye seçip yollamış sanki. Daha yakın zamanda Proraso Sandalwood siparişi verecektim, iyi ki vermemişim. Çok makbule geçti, severek kullandığım, kokusunu doğallığından dolayı çok sevdiğim bir sabun. Herkese mutlu seneler diliyorum. Sent from my iPad using Tapatalk |