Cvp: Günün Tıraşı - onurcakmak - 01/04/2017
(31/03/2017, Saat: 19:29)Scorpion Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kullanıcılar günlük kullanımından memnun gibi komşum. Ah birde şu fildişi ayar vidası olmasaydı...
Parker markasının variant modelini düşünebilirsiniz. Daha modern bir görüntüsü var. Gördüğüm kadarıyla progress ile aynı kafa yapısına sahip, ancak tıraş karakterleri farklı olabilir.
Günün Tıraşı - Chinaski - 01/04/2017
Herkese sıhhatler olsun, iyi hafta sonları.
Cvp: Günün Tıraşı - marek - 01/04/2017
@Chinaski üstad sıhhatler olsun.Şu usturadaki sadelik ve asalet hiçbir de,se alette yok .
Cvp: Günün Tıraşı - bleak - 01/04/2017
Herkese sıhhatler olsun.
Günün Tıraşı - SumNauta - 01/04/2017
(01/04/2017, Saat: 13:31)marek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Chinaski üstad sıhhatler olsun.Şu usturadaki sadelik ve asalet hiçbir de,se alette yok .
+1
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - marek - 01/04/2017
@bleak sıhhatler olsun.İyi bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle.
@Marek. Size de efem.
Cvp: Günün Tıraşı - Serjames - 01/04/2017
@bleak , wolfthorn'un kokusunu tarif edebilirmisin komşum
@Sirjames
Old Spice Classic ile alakası olmadığını acı bir tecrübe ile öğrendim. Bu ürünü bir arkadaşım ispanyadan hediye olarak getirdi, ben de o kadar beğendim ki iki şişe de Classic satın aldım. Ve elime geçer geçmez hemen süründüm ki aman Allah'ım, bu ne, Wolfthorn ne ise tam olarak tersi de Classic! Wolfthorn ise temiz, ferah, denizi anımsatan, narenciye de içeren enerjik bir koku. Ben kendi adıma tam yirmili yaşların ortasına ve sonlarına yakışacak bir koku olduğunu düşünüyorum komşum. Koku konusunda kendimi aciz bulduğumu da eklemeden geçemeyeceğim.
Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 01/04/2017
O güzel atlara binip giden o güzel insanlara ....selam olsun
|