RE: Günün Tıraşı - Scorpion - 07/05/2017
(06/05/2017, Saat: 20:26)FurkanY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Tam bahar tıraşı oldu, sıcaklar iyice bastırana kadar bir süre ekipman bu olacak.
Tüm komşularıma keyifli, sağlıklı tıraşlar dilerim .
Harika fotoğraf sıhhatler olsun komşu.
RE: Günün Tıraşı - Scorpion - 07/05/2017
Bu güzel pazar sabahına pürüzsüz başlamak gerek
Günün Tıraşı - GartBnx - 07/05/2017
Gartbnx....
Günün Tıraşı - SumNauta - 07/05/2017
Pazar günü keyfi, her zamanki gibi sabah erken güzel bir Tıraş zamanı ile başladı.
Herkese sıhhatler olsun.
Keyifli Pazarlar.
Sent from my iPad using Tapatalk
RE: Günün Tıraşı - FurkanY - 07/05/2017
@Scorpion teşekkür ederim , size de sıhhatler olsun komşum. Dark Ocean denemeye gidecektim tam da bugün rossmana sizin sayenizde
RE: Günün Tıraşı - marek - 07/05/2017
Tüm komşularım sıhhatler olsun .Güzel bir pazar günü geçirmeniz dileğiyle dostça selamlar.
RE: Günün Tıraşı - KlasikTıras - 07/05/2017
@SumNauta
Sıhhatler olsun,
Mevzu tıraş olunca, casus amcanın yüzünü sorguladım. BBS seviyesinde güzel tıraşı var. Kim bilir hangi ürünleri kullanıyor (du). Adam da İngiliz tipi var. Belki bizim Arko Sabunu kullanıyordur.
RE: Günün Tıraşı - dikdik_s - 07/05/2017
(04/05/2017, Saat: 19:26)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Uzun zamandır yokum birileri demiş "Öldü!" ; şimdi de yazsınlar "Kral" geri döndü!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Seni seviyoruz guzel insan..Guldurdun bizi, rabbimde seni hep guldursun.
Günün Tıraşı - SumNauta - 07/05/2017
(07/05/2017, Saat: 15:24)KlasikTıras Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @SumNauta
Sıhhatler olsun,
Mevzu tıraş olunca, casus amcanın yüzünü sorguladım. BBS seviyesinde güzel tıraşı var. Kim bilir hangi ürünleri kullanıyor (du). Adam da İngiliz tipi var. Belki bizim Arko Sabunu kullanıyordur.
Teşekkür ederim, size de sıhhatler olsun.
Evet İngiliz
Kendisi Kwai Köprüsü, Doktor Jivago, Oliver Twist, Havana'daki Adamımız gibi filmlerin büyük aktörü İngiliz Oyuncu Sir Alec Guinness.
John Le Carre'nin çok sevdiğim 'Tinker, Tailor, Soldier, Spy' (Köstebek) kitabı 1979 yılında BBC tarafından muhteşem bir dizi olarak çekildiğinde kitabın baş kahramanı George Smiley'i çok güzel canlandırmış.
Kendisi Klasik Tıraşa meraklı ve Londra'nın ünlü klasik tıraş mekanlarında tıraş olmayı seven bir İngiliz centilmeni imiş
Sent from my iPad using Tapatalk
Günün Tıraşı - utunc - 08/05/2017
@SumNauta Üstadım sıhhatler olsun. Supply yılan gibi duruyor gavur. . Abd ye yolu düşen biri olsa listemin başında duruyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
|