RE: Günün Tıraşı - emrah06 - 11/07/2017
Cümleten sıhhatler olsun.
Günün Tıraşı - Nani Kuş - 11/07/2017
MdC tıraş sabunu
Timeless DE makina
Razorockplisoft sentetik fırça
Cümleten sıhhatler olsun
RE: Günün Tıraşı - marek - 11/07/2017
@Nani Kuş üstad sıhhatler olsun.
RE: Günün Tıraşı - KlasikTıras - 11/07/2017
(09/07/2017, Saat: 15:32)marek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cümleten sıhhatler olsun.
Selam komşum,
Sıhhatler olsun. Tıraş seti çok güzel görünüyor. Kase, sabun, jilet, makine ve fırçanın birbirleri ile uyumu harika. Bende de aynı fırça var. Arada bir kullanıyorum. Yalnız sap deseni farklı.
Fotoğrafın kompozisyonu, çekim açısı bana göre çok iyi olmuş. Yalnız dikkatimi çeken fotolarınız da flash kullanıyorsunuz. Çekimleriniz de flash kullanmamanızı öneririm. Flash yapay ışık olduğundan fotoğrafdaki doğallığı bozuyor ve gereksiz kontrast oluşuyor. Ayrıca flashlı çekimlerde parlak yüzeylerden gereğinden fazla yansıma oluşur. Flash kullanmadan çekim yapın ve herhangi bir photo editor programı ile contrast/brightness/curve/sharpness değerlerini değiştirerek daha iyi sonuçlara varacaksınız.
Keyifli tıraşlar dilerim.
RE: Günün Tıraşı - dikdik_s - 11/07/2017
@Nani Kuş
Devrim bey fırcanız o herkesin dilinde ki meshur fırcamı.
Arada diger komsularıma da sıhhatler olsun. Fotolar birbirinden guzel. Utanıyorum artık herkese tek tek cok guzel demeye, E hepsi guzel.
RE: Günün Tıraşı - marek - 11/07/2017
@KlasikTıras komşum teşekür ederim.Tavsiyeleriniz için de sağolun deneyerek sonuçları paylaşacağım.
RE: Günün Tıraşı - kral arthur - 11/07/2017
(11/07/2017, Saat: 16:20)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
MdC tıraş sabunu
Timeless DE makina
Razorockplisoft sentetik fırça
Cümleten sıhhatler olsun
Sıhhatler olsun keyifli tıraşlar...
Günün Tıraşı - GartBnx - 11/07/2017
Gartbnx....
RE: Günün Tıraşı - kral arthur - 12/07/2017
(11/07/2017, Saat: 23:55)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Gartbnx....