RE: Günün Tıraşı - dikdik_s - 05/09/2017
(05/09/2017, Saat: 08:01)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eyvallah Üstad ustura Wacker Chevalier 6/8.
Komsu cok tesekkurler. Dun bi ustura dikkatimi cekti de, sans eseri gordugum Rigarazor du sanırsam, litvanyalı birisi yapıyor anladıgım ama sitesini vs bulamadım, o baktıgıma cok benzettim sekil olarak. Wacker ları bilmiyordum bakıcam komsum sagolasın.
@neoromancer
Bruce ustad gecmis huzura ermis darısı basımıza ama ben, dukkana girip tezgahtarın buyrun ne arıyordunuz sorusuna, bakıyorum sadece cevabı veren cekingen
RE: Günün Tıraşı - Dr.Fahrenheit - 05/09/2017
Teşekkürler @dikdik_s komşum.
RE: Günün Tıraşı - Bruce - 05/09/2017
(05/09/2017, Saat: 11:30)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum sıhhatler olsun..keskin ve kalite jilet arayışının -tercihinin-buralara uzanacağı belliydi Tebrikler
A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah üstadım, benim ustura ile sınavım anca tatil günleridir mesai günü sabahları Merkur 37 Slant'a dönüyorum.
@dikdik_s üstad http://www.wacker-rasiermesser.de bir göz atmanı tavsiye ederim. Bir daha ustura alacaksam ki alacağım, Wacker Old Sheffield olacak sanırım.
RE: Günün Tıraşı - dikdik_s - 05/09/2017
@Bruce
Abi, herifler 7day set yapmıslar. Bunların hep vintage olanlarını gorurdum, yeni olarak yapıldıgını bilmiyordum. Paylasım icin cok tesekkur ederim. Kaliteye ve urunlere bayıldım.
RE: Günün Tıraşı - Dr.Fahrenheit - 06/09/2017
(05/09/2017, Saat: 20:11)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eyvallah üstadım, benim ustura ile sınavım anca tatil günleridir mesai günü sabahları Merkur 37 Slant'a dönüyorum.
@dikdik_s üstad http://www.wacker-rasiermesser.de bir göz atmanı tavsiye ederim. Bir daha ustura alacaksam ki alacağım, Wacker Old Sheffield olacak sanırım.
Üstadım bu güzellikler insanın çelik ustura için acele etmesine neden oluyor. Keyiflı tıraşlar dilerim.
Günün Tıraşı - DeaKeN - 06/09/2017
Tapatalk kullanarak gönderildi
Günün Tıraşı - PisPorsuk - 06/09/2017
sotd...
ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RE: Günün Tıraşı - Mert_ - 06/09/2017
Günün Tıraşı - DeaKeN - 06/09/2017
@PisPorsuk @Mert_ sıhhatler olsun
Tapatalk kullanarak gönderildi
RE: Günün Tıraşı - Mert_ - 06/09/2017
Teşekkürler @DeaKeN sizede...
|