RE: Günün Tıraşı (SOTD) - marek - 25/12/2017
@ahraz hocam sıhhatler olsun.Dümdüz suratına ''başkaları da var'' demişsin.Seninki de deli cesareti .Kızarıklıkla kurtulduğuna şükret.
Günün Tıraşı (SOTD) - ahraz - 25/12/2017
(25/12/2017, Saat: 13:32)marek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ahraz hocam sıhhatler olsun.Dümdüz suratına ''başkaları da var'' demişsin.Seninki de deli cesareti .Kızarıklıkla kurtulduğuna şükret.
Yüzüne vurmak hoş olmadı tabii,bakalım bugün nasıl davranacak? Belki affetmiştir,belki
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - dikdik_s - 25/12/2017
Hazır slant demisken, İkon DLC slant la bir tıras gecmis vay vay vay.
İkon Dlc Slant
Wilkinson Jilet
Turkuaz Form Fırcası
Neville ve Captain Fawcett sample sabun karısımı
Sebamed Balm
(25/12/2017, Saat: 15:05)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hazır slant demisken, İkon DLC slant la bir tıras gecmis vay vay vay.
İkon Dlc Slant
Wilkinson Jilet
Turkuaz Form Fırcası
Neville ve Captain Fawcett sample sabun karısımı
Sebamed Balm
Abi foto enfes Bu Wilkinson hangi Wilkinson abi? Müsait zamanda bir foto atar mısın? Acaba aynı jilet mi bahsediyoruz?
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - dikdik_s - 25/12/2017
Benim fotolar biliyosun efsane, gorunmez ozellikli
Jilet kutumda, plastik kabıyla yer kaplıyodu bu jilet, bu kutulu olanları da sevmiyorum jileti zor cıkarıyorum icinden, kutuyu kırarak cıkardım jiletleri. Valla slant biliyosunuz kotu jileti adam eder misalidir. Jileti tanımam etmem oldum tırası gectim guzeldi.
(25/12/2017, Saat: 15:25)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim fotolar biliyosun efsane, gorunmez ozellikli
Jilet kutumda, plastik kabıyla yer kaplıyodu bu jilet, bu kutulu olanları da sevmiyorum jileti zor cıkarıyorum icinden, kutuyu kırarak cıkardım jiletleri. Valla slant biliyosunuz kotu jileti adam eder misalidir. Jileti tanımam etmem oldum tırası gectim guzeldi.
Tamam abi tahmin ettiğim gibi.Bana göre kötü jilet ama slant onu da adam ediyor.Bir de mavisi var bunun,yanlış hatırlamıyorsam o biraz daha iyi bundan.
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - finwe - 25/12/2017
(25/12/2017, Saat: 02:18)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Azıcık kızdı bana,aylar oldu yüzüme bakmadın dedi,mahrum bıraktın.Öptüm,helalleştik.Hayat zor gülüm dedim,bir tek sen yoksun ki. “Ne? Başkaları da mı var?” diye sordu acıyla,” Evet” dedim,” Üzgünüm.” Gözünde bir damla yaş yüzüme baktı; “Slant mı?"
@ahraz @dikdik_s sihhatler olsun ustadlar..
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - mkeskus - 25/12/2017
Speick ❤
Günün Tıraşı (SOTD) - PisPorsuk - 26/12/2017
Gene salı olmuş...
Sotd, Tabac Tuesday
ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - dikdik_s - 26/12/2017
@PisPorsuk
Yenge dicem motoru bıraktım ayagına, kacırdıklarını tırasa yatırıyor biliyomusun, chubby 3 aldı, rocca aldı hemde bu kadara aldı biliyomusunnn..
Valla takar meyva bıcagını, valla billa.
|