Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - neoromancer - 08/05/2018
Günün Tıraşı (SOTD) - -mali - 08/05/2018
Sıhhatler olsun beyler...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - PisPorsuk - 08/05/2018
Tabac Tuesday...
Cümleten sıhhatler olsun...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - dikdik_s - 08/05/2018
Ya ne oldu bizim gunlerimiz vardı, tabac tuesday falan. Onur kardesim mi hep guncel tutardı onları, unuttuk bizler.
Günün Tıraşı (SOTD) - marek - 08/05/2018
Sotd..
Tüm dostlara sıhhatler olsun.
Tallow+Steel in çok baskın bir kokusu var.@ArdıçKatranı kardeşim denemem için bıraktı.Tıraş sonrası hissiyatı ve tıraş esnasındakı konforunu beğendim.Koku tarif etme konusunda gayet beceriksiz biri olarak baskın bir zeytin ezmesi karanfil ve çam terebenti kokusu hakim.
Bir kaç tur deneyelim bakalım ..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - dikdik_s - 08/05/2018
Marek komsum,
zeytin ezmesi ve cam terebentin kokusu, benim alıpta tarif edemedigim kokulardı sen cok yasa. Sabun olarak ben cok basarılı bulduydum ama kokusu ile uyusamadım. Henri et victoria klasmanında kaliteli sabun, modelleri entresan koku secmesi zor anladıgım. ArdıncKatranı komsum nemlendirmesini biraz zayıf bulduydu hatırladıgım, bana hic oyle gelmediydi birde sen dene bakalım nemlendirme konusunda dusunceni merak ettim.
Komsuma tekrar tesekkurler guzel dostlara denettirdigi icin.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - marek - 08/05/2018
@dikdik_s üstad nemlendirme konusunda ben de başarılı buldum.R41 ile ilk kez tanışan biri olarak bu çok yakın tıraşta sabun beni hiç üzmedi.Ama koku çok radikal.Gülü sevdik dikenine katlanacağız.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ArdıçKatranı - 08/05/2018
(08/05/2018, Saat: 15:15)marek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @dikdik_s R41 ile ilk kez tanışan biri olarak
Geç olsun güç olmasın
Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 08/05/2018
GaRtBnX.....
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Tahir - 08/05/2018
@GartBnx komşum,
Sıhhatler olsun... Santal keyifle kullanın koku nasıl acaba kardeşim ..
|