Sabun Basmaya En Uygun Olan Kap Hangisidir? - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- Forum: Tıraş Sabunları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=12) +--- Konu Başlığı: Sabun Basmaya En Uygun Olan Kap Hangisidir? (/showthread.php?tid=894) |
Cvp: sabun basmaya en uygun olan kap hangisidir? - recklesstr - 11/03/2016 Görünce forum ahalisi için çekip paylaşayım dedim. MMM migros'tan görüntü. Ortadaki porselen şekerlik ahşap/bambu vakumlu kapağa sahip. Cvp: sabun basmaya en uygun olan kap hangisidir? - AKadir - 12/03/2016 Yükseklik: 6 cm. (İki tane üst üste bir çekmece yüksekliği) Çap: 8,5 cm. (Sabun yükleme rahat) Hacim: 0.25 lt. Resimde (4.2 oz-125 ml) 100 gr.lık Mike's sabunun kapladığı hacim. (Gözde canlandırma amaçlı) Tanesi 3,50 TL. Vidalı ve contalı. Hava geçirmiyor. Sabunu kurutmuyor. Migroslarda var Üçsan Plastik M-714 saklama kabı. Dekoratif yönü olmayan, çekmece - dolap içine toparlama amacına uygun. (Uyarı: Artan yemek saklamaya, mikrodalgaya, +95 -18 ortama da uygun olmakla evdeki bayanların el koymasından sakınınız) Cvp: sabun basmaya en uygun olan kap hangisidir? - dikdik_s - 12/03/2016 @Akadir Abi bayıldım kaplara, sunun cap 10-10.5 cm, Yukseklik 4.5-5cm olanı olsa, muhtesem olur. Hatta 1000 adet siparis verip geltir yazdırırız. Herkes 5er 10 ar alır. Guzel paylasımın ve bilgilendirmen icin tesekkurler. Cvp: sabun basmaya en uygun olan kap hangisidir? - AKadir - 12/03/2016 @dikdik_s üstadım; 100 mm çap 50 mm yükseklik. Ama vidasız kilitli. 1-2 tane ile denemekte fayda var. Bunun bir ufak 90 mm olanını eve 20 tane getirip bütün gece sabun basınca evdekiler çok mutlu oldu. (12/03/2016, Saat: 02:23)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Akadir Cvp: sabun basmaya en uygun olan kap hangisidir? - Serjames - 12/03/2016 Hem fiyatı hem de pratikliği ile bence de @AKadir komşumun kabından almak daha mantıklı . Cvp: sabun basmaya en uygun olan kap hangisidir? - dikdik_s - 12/03/2016 evet evet katılıyorum, ikea kapları, Akadir komsumun Ücsan Plastik kapları, birde ossion gel kapları sanırsam simdiye kadar ki en guzel tercihler. Cvp: sabun basmaya en uygun olan kap hangisidir? - dikdik_s - 12/03/2016 Babalar uretici ile yazıstık. 6 lı olarak 12 dolara yani tanesi 2 dolara geliyor. Ha Geltir olarak biz 10000 tane alırız derseniz, 1 doların altına iniyor. Cvp: sabun basmaya en uygun olan kap hangisidir? - AKadir - 12/03/2016 @dikdik_s Üstadım; Çok beğendim. Eğilmeye, darbeye az biraz dayanıklıysa çok güzel. (12/03/2016, Saat: 03:30)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cvp: sabun basmaya en uygun olan kap hangisidir? - Serjames - 12/03/2016 (12/03/2016, Saat: 03:30)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Vallahi ben katılırım , @dikdik_s komşum bence bir konu aç bununla ilgili bakarsın olurmu olur Cvp: sabun basmaya en uygun olan kap hangisidir? - dikdik_s - 12/03/2016 kargoyla 2.5 dolara vs. tanesini uyar derseniz, 30-40 tane soyleyebilirim sizler icin. Hayır uzuldugum, aksam baya bir baktım turkiyede sunu yapan uretici bulamadım abi. Uretim olmayan ulke batar. |