Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - dimitraki - 10/10/2018
(10/10/2018, Saat: 10:18)ArdıçKatranı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Maltepe Park AVM’de son kalan 4 kremin 3’ünün rengi turunculaşmıştı, beyaz kalanı aldım. Performansını çok beğendim, kayganlık, koruyuculuk, nemlendiricilik çok iyi, 20 TL’ye bulursanız kaçırmayın.
Sıhhatler olsun...
Herkese sıhhatler olsun turunculasinca sikintimi oluyo
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - kokopelli - 10/10/2018
(10/10/2018, Saat: 11:27)dimitraki Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese sıhhatler olsun turunculasinca sikintimi oluyo Benimkinin rengi koyu krem rengi - sari gibi ve güzel çalışıyor. Geçen sene almıştım.
Bu arada bu seri yenilendi. Yenilerinde Aloe Vera içerikli olduğu yazıyor. O yüzden bu eski seri olanları elden çıkarmaya çalışıyorlar sanırım.
~SB
Günün Tıraşı (SOTD) - PisPorsuk - 10/10/2018
The Goodfellas Shibumi ile ilk defa elime ciletli ustura (Kamisori) almış ve ilk façamı atmış bulunuyorum.
Kulak memesi hizasında, favorinin alt yan yanak bölgesinden 1,5 cm uzlunluğunda ince bir parça deri koparttım...
Akabinde hiç istifimi bozmadan 10 günlük sakala 2 perde de sinek kaydı tıraşımı tamamladım...
Sırada ilk fırsatta KAi ciletli ustura edinerek yola devam etmek var.
Wool Fat Wednesday kutlu olsun...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Günün Tıraşı (SOTD) - -mali - 10/10/2018
Sıhhatler olsun beyler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - FearOfATG - 10/10/2018
(10/10/2018, Saat: 13:19)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: The Goodfellas Shibumi ile ilk defa elime ciletli ustura (Kamisori) almış ve ilk façamı atmış bulunuyorum.
Kulak memesi hizasında, favorinin alt yan yanak bölgesinden 1,5 cm uzlunluğunda ince bir parça deri koparttım...
Akabinde hiç istifimi bozmadan 10 günlük sakala 2 perde de sinek kaydı tıraşımı tamamladım...
Geçmiş olsun komşum, iz kalmaz inşallah.
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Günün Tıraşı (SOTD) - -mali - 10/10/2018
@Pisporsuk komşum geçmiş olsun kai ustura almak istediğinize göre bu kesik sizi yıldırmamış ben kesik atmadığım halde jiletli usturadan yıldım benim için çok fazla dikkat istiyor buda tıraştan keyif almamı önlüyor du
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - FearOfATG - 10/10/2018
(10/10/2018, Saat: 14:48)-mali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Pisporsuk komşum geçmiş olsun kai ustura almak istediğinize göre bu kesik sizi yıldırmamış ben kesik atmadığım halde jiletli usturadan yıldım benim için çok fazla dikkat istiyor buda tıraştan keyif almamı önlüyor du
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Size katılmakla beraber ara ara kaçamak yapmadan da edemiyorum. Çok şükür kesik yok bu zamana kadar ama yine de geriyor beni uzun vadede.
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Günün Tıraşı (SOTD) - kokopelli - 10/10/2018
Özellikle KAI Captain PINK jiletlerle Feather AC SS ustura kullandığımda yarım DE jiletli usturalardan çok farklı olduğunu ve şaşırtıcı derecede daha güvenilir geldiğini görmüştüm. Jiletin kalın ve 5cm gibi hafif uzun ama çok uzun olmayan yapısı iyi bir ikili oluyor. Feather veya Kai ustura, ikisi de jileti sıkı tutuyorlar. Feather Professional jiletler de fena değil ama KAI PINK bulabilirseniz hem keskin, hem yumuşak geliyor insana. Tavsiye ederim.
~SB
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - raptiye - 10/10/2018
(10/10/2018, Saat: 13:19)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: The Goodfellas Shibumi ile ilk defa elime ciletli ustura (Kamisori) almış ve ilk façamı atmış bulunuyorum.
Selam,
Gecmis olsun. Yara acik yara surecinj bitirdikten sonra scarex yara ilacini onerebilirim. Aklinizda bulunsun.
Günün Tıraşı (SOTD) - barefixxe - 10/10/2018
Sabun konusunda fakirlik çektiğim doğrudur
ERKEĞİN EN BÜYÜK MAKYAJI TRAŞIDIR
Bu arada makine profil fotomdakidir
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
|