Günün Tıraşı (SOTD) - kokopelli - 14/10/2018
Ege esintisi ile güzel Pazarlar.
Fatip Grande, Derby Premium, Omega Pro, Caria Mentol, Atelier Rebul Vetiver
~SB
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ckeskin - 14/10/2018
Dünün tıraşı bugüne kısmet oldu.
Günün Tıraşı (SOTD) - Nani Kuş - 14/10/2018
Makina : Paradigm Razor
Sabun : MdC vetiver
AS : Pitralonclassic
Fırça : Simpsons X3 best
Cümleten Sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - dikdik_s - 14/10/2018
@Nani Kuş
Sisst bizde dayarız objektifi ne varki
Almayı dusundugum Darwin kopyası Asylum u deneme icin gonderen @GartBnx kardesime cok tesekkur ederim. Semogue domuz porsuk karısık fırca icin melek insan Nanikus dostuma tesekkur ederim. Sırada Akadir abinin BBS-1 var, sukur rabbime bu hafta dostlar sayesinde gecinip gidecegiz gibi hayırlısıyla.
Darwin le tam olması gerektigi gibi cok guzel bir pazar tırası gecti. Darwini , ATT R kafa hissiyatına benzettim.
Günün Tıraşı (SOTD) - -mali - 14/10/2018
Serdar bey sıhhatler olsun sizi günün tıraşında görmek güzel
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - EskUyeMhmt_G - 14/10/2018
(14/10/2018, Saat: 21:20)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Nani Kuş
Sisst bizde dayarız objektifi ne varki
Foto...
Almayı dusundugum Darwin kopyası Asylum u deneme icin gonderen @GartBnx kardesime cok tesekkur ederim. Semogue domuz porsuk karısık fırca icin melek insan Nanikus dostuma tesekkur ederim. Sırada Akadir abinin BBS-1 var, sukur rabbime bu hafta dostlar sayesinde gecinip gidecegiz gibi hayırlısıyla.
Darwin le tam olması gerektigi gibi cok guzel bir tıras gecti. Darwin ve Timeless R kafa ikiside cok guzel benzer tırasları var gibi geldi bana.
@dikdik_s Üstad,
Daha önceki gönderilerinizden domuz-porsuk fırçaya sıcak bakmadığınızı hatırlıyorum. Düşünceniz hala geçerli mi?
Bu fırçayı kullanan @ahraz Üstad'da ufak bir inceleme yapacaktı ama unuttu herhalde diyerek ufak bir taciz ateşi açmak istiyorum.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - dikdik_s - 14/10/2018
@-mali
Cok sagol kardesim, emanet mal fazla tutmam diye hatıralık hemencecik cektiydim
@Mehmet_G
Fırcanın kullananı cok var, Ahraz kardesim veya baska bir komsumuz illa yakın zamanda bir inceleme yaparlar. Karısık fırcayı ilk kez kullandım, tahmin ettigim gibi arada domuzları hissedebilecegim bir hissiyat olmadı. 2band porsuk bir fırca kullanıyormuscasına hissiyatı var. Biraz su seviyor, kopugunuzu yaparken biraz sulu tutup yuzde calısın. Kullanım olarak guzel zevkli bir fırca yuzde hissiyatı guzel, ama bahsettiginiz gibi prensip olarak karısık fırca bana gore degil, zira domuzundan porsuguna elimde bir suru fırca oldugu icin karısık fırcanın bana bir esprisi olmadı, ama gunluk kullanmak icin guzel bir fırca arayan tum dostlara tavsiye olunur. Akrilik sapı ve dugumu ile dayanıklı bir urun izlenimi verdi. Tek fırcam olsun tepe tepe kullanayım diyene guzel gider.
Günün Tıraşı (SOTD) - ahraz - 14/10/2018
(14/10/2018, Saat: 21:27)Mehmet_G Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @dikdik_s Üstad,
Daha önceki gönderilerinizden domuz-porsuk fırçaya sıcak bakmadığınızı hatırlıyorum. Düşünceniz hala geçerli mi?
Bu fırçayı kullanan @ahraz Üstad'da ufak bir inceleme yapacaktı ama unuttu herhalde diyerek ufak bir taciz ateşi açmak istiyorum.
You’ve got mail
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - osaka23 - 14/10/2018
@efrasyab kemal abinin sabunuyla ufak bir hasret giderdik
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Müfettiş - 15/10/2018
Pazartesi sabahının tıraşı
|