Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 31/12/2018
GaRtBnX.....
Günün Tıraşı (SOTD) - Nani Kuş - 31/12/2018
Cümleten sıhhatler olsun
Sağlıklı Yıllar dilerim . Yeni yılınız kutlu olsun .
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Southwestern - 31/12/2018
Yilin son trasi... Hepinize mutlu ve saglikli yillar.
Günün Tıraşı (SOTD) - -mali - 31/12/2018
Yeni yılın son tıraşı @posicor üstadıma sterling hediyesi için çok teşekkür ederim. Sayesinde ilk defa sterling tıraş sabununu denedim ve son kalan parçayı da yılın son gününde bitirdim.
Bu arada @GartBnx ile pişti olduk
Yeni yılın sağlıklı, huzurlu ve mutlu geçmesi dileğiyle......
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Samet - 01/01/2019
Yılın ilk tıraşıda benden olsun. Sabun kokusuyla beni ters köşe yaptı, kapağı açtım ağaçlı çiçekli böcekli bi koku, köpüğü yüzüme sürdüm sanki Terme kaplıcasındayım o kükürt kokusuna rağmen sevdim bu sabunu..
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ekilic2 - 01/01/2019
Üstad iyi yakalamışsınız, yılın ilk tıraşı sizden. Umarım hep böyle heyecan dolu keyifli tıraşları hep birlikte yaşarız. Mutlu yıllar...
Günün Tıraşı (SOTD) - Nani Kuş - 01/01/2019
(01/01/2019, Saat: 02:31)Samet Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Yılın ilk tıraşıda benden olsun. Sabun kokusuyla beni ters köşe yaptı, kapağı açtım ağaçlı çiçekli böcekli bi koku, köpüğü yüzüme sürdüm sanki Terme kaplıcasındayım o kükürt kokusuna rağmen sevdim bu sabunu..
@Samet kardeşim sıhhatler olsun yeni yılın sağlıkla geçsin hayallerin gerçek olsun .
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - porsuk - 01/01/2019
Puma 89 Ustura
Penworks Silvertip Tıraş Fırçası
Taylor Of Old Bond Street Mr Taylor's Tıraş Kremi
4711 Tıraş Kolonyası
Mutlu yıllar...
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - batucan72 - 01/01/2019
Mutlu yıllar arkadaşlar. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - posicor - 01/01/2019
Yılın ilk tıraşında @nani_kus üstadın kombinasyonundan (eldeki olanaklar doğrultusunda ) "esinlendim", gayet iyi oldu
TH Balm cidden ününü hakediyormuş. Yeni favorim olacak gibi. Tekrardan teşekkürler @dikdik_s üstad.
|