Kış Sezonu IV. El Yapımı Sabun Etkinliği - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Etkinlikler (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=39) +--- Konu Başlığı: Kış Sezonu IV. El Yapımı Sabun Etkinliği (/showthread.php?tid=13378) |
Kış Sezonu IV. El Yapımı Sabun Etkinliği - Helnikko - 28/11/2020 Merhaba 3unden de 2ser adet yazabilir misiniz? Tesekkurler Sent from my iPhone using Tapatalk Cvp: Kış Sezonu IV. El Yapımı Sabun Etkinliği - Efrasyab - 28/11/2020 Kış Sezonu VI. El Yapımı Sabun Etkinliği Etkinliğimize dahil olanlar -KANTARON YAĞLI TIRAŞ SABUNU 35 TL (Kanama ve kesiklerde sabunu köpüğü kanamayı durdurma etkisine sahiptir) -TATLI BADEM YAĞLI TIRAŞ SABUNU 35 TL -LANOLİNLİ TIRAŞ SABUNU 35 TL KATILIMCILAR 1. @ekindgn>>>3 Adet Tatlı Bademli Sabun 2. @Tıraşolog >>> 1 Adet Kantaronlu Sabun-1 Adet Tatlı Bademli Sabun- 1 Adet Lanolinli Sabun 3. @nicky >>> 1 Adet Tatlı Bademli Sabun 4. @zbilgen >>> 1 Adet Lanolinli Sabun- 1 Adet Kantaronlu Sabun. 5.@Helnikko >>> 2 Adet Kantaronlu Sabun- 2 Adet Tatlı Bademli Sabun- 2 Adet Lanolinli Sabun 6. İlginiz ve Güveniniz için Teşekkür ederim komşularım. Cvp: Kış Sezonu IV. El Yapımı Sabun Etkinliği - kerimguner - 29/11/2020 Hocam 1 Adet Tatlı Badem Yağlı rica ediyorum. Kış Sezonu IV. El Yapımı Sabun Etkinliği - esox - 29/11/2020 Ben de hepsinden birer adet rica ediyorum, teşekkürler @Efrasyab komşum Cvp: Kış Sezonu IV. El Yapımı Sabun Etkinliği - DelikanliTiras - 29/11/2020 Tatlı badem 1 adet Kemal bey, eline sağlık ... Cvp: Kış Sezonu IV. El Yapımı Sabun Etkinliği - arci41 - 29/11/2020 2xKANTARON YAĞLI TIRAŞ SABUNU 35 TL 1xLANOLİNLİ TIRAŞ SABUNU 35 TL Lutfen Cvp: Kış Sezonu IV. El Yapımı Sabun Etkinliği - Efrasyab - 29/11/2020 Kış Sezonu VI. El Yapımı Sabun Etkinliği Etkinliğimize dahil olanlar -KANTARON YAĞLI TIRAŞ SABUNU 35 TL (Kanama ve kesiklerde sabunu köpüğü kanamayı durdurma etkisine sahiptir) -TATLI BADEM YAĞLI TIRAŞ SABUNU 35 TL -LANOLİNLİ TIRAŞ SABUNU 35 TL KATILIMCILAR 1. @ekindgn>>>3 Adet Tatlı Bademli Sabun 2. @Tıraşolog >>> 1 Adet Kantaronlu Sabun-1 Adet Tatlı Bademli Sabun- 1 Adet Lanolinli Sabun 3. @nicky >>> 1 Adet Tatlı Bademli Sabun 4. @zbilgen >>> 1 Adet Lanolinli Sabun- 1 Adet Kantaronlu Sabun. 5. @Helnikko >>> 2 Adet Kantaronlu Sabun- 2 Adet Tatlı Bademli Sabun- 2 Adet Lanolinli Sabun 6. @kerimguner >>> 1 Adet Tatlı Bademli Sabun. 7. @esox >>> 1 Adet Kantaronlu Sabun-1 Adet Lanolinli Sabun- 1 Adet Tatlı Bademli Sabun. 8. @DelikanliTiras >>> 1 Adet Tatlı Bademli Sabun. 9. @arci41 >>> 2 Adet Kantaronlu Sabun- 1 Adet Lanolinli Sabun. 10. İlginiz ve Güveniniz için Teşekkür ederim komşularım. Cvp: Kış Sezonu IV. El Yapımı Sabun Etkinliği - Erdem009 - 29/11/2020 İyi geceler komşum banada 1 adet tatlı badem yazabilir misin rica etsem. Cvp: Kış Sezonu IV. El Yapımı Sabun Etkinliği - oguzhan5069 - 29/11/2020 Komşum; Öncelikle bu güzel etkinlik için teşekkür ederim. Ben de kantaron, tatlı badem ve lanolin’lerin hepsinden birer tane rica ediyorum. Cvp: Kış Sezonu IV. El Yapımı Sabun Etkinliği - soundchaser - 29/11/2020 1 lanolin ve 1 kantoronlu lütfen. |