Derby Premium - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: JİLETLER (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=31) +--- Forum: Çift Taraflı Yaprak Jiletler (Double Edge) (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=32) +--- Konu Başlığı: Derby Premium (/showthread.php?tid=7640) |
Cvp: Derby Premium - onurcakmak - 01/09/2016 Hasan hocam teşekkürler inceleme için. Siz polsilver deyince epey bir heyecanlandım, ancak tabi her birimizin bireysel tercihleriyle deneyimleri nasıl olacak, onu da ileride göreceğiz. Eğer Derby Extra ile aynı üretim sürecinden geçtiği halde ortaya daha keskin ve daha kaliteli bir jilet çıkıyorsa, görünen o ki Extra'da kullandıkları çelik kalitesi vasat kalitede. Bu açıcan bakınca bana, üzerinde Swedish Steel yazan Personna Platinum gibi bir jilet olacakmış izlnimi verdi, zira Derby de platinyum kaplama. Ürünü internette görünce Derby'nin sayfasında iletişim bölümünden bir mesaj da ben atmıştım ancak bana dönen olmadı. Siz mutlaka butik tıraş aleti üreticisi olduğunuzu belirtmişsinizdir mailinizde ve ona göre cevap vermişlerdir, görünen o ki benim gibi sıradan kullancıyı pek ciddiye almamışlar. Mailin gittiği yer [email protected] diye bir mail adresi sanırım, çünkü "Mesajınız Ulaştı" mesajı bana bu mail adresinden geldi. Tabi yıldız holdingin (yani Ülker'in) satın aldığını biliyoruz ama neden yıldız holdingin ülker isimli mail adresine gidiyor orası da ilginç. Bir tane de derby diye açsalarmış da Derby fabrikasındaki ilgili ve tecrübeli bir kişi mailimi görüp cevap verebilseymiş. Velhasıl, şunu hatırlamakta fayda var; Arko ve Derby markaları hiç bir zaman bizi anlamayacaklar ve ilgilenmeyecekler. Ortak noktamız her ne kadar tıraş olsa da yollarımız farklı. Hasan Bey'e bile denemesi için jilet göndermeleri büyük bir lütuf olmuş. Şu başlıktaki tecrübeli arkadaşlarımızın (ben değilim) bu konular hakkındaki düşüncelerini isterseniz tekrar gözden geçirebilirsiniz: http://www.geltir.com/showthread.php?tid=7083 Cvp: Derby Premium - mancho - 01/09/2016 Berberler Derby'i sadece ense tıraşında kullanıyordu, bu jiletin amacı sanırım sakal tıraşı için de kullanımı sağlamak. Cvp: Derby Premium - Chinaski - 01/09/2016 Üstat güzel inceleme için teşekkürler, sabırsızlaniyorum denemek için. Cvp: Derby Premium - rocnel - 01/09/2016 Merhabalar çok güzel inceleme olmuş, bu yeni nesil jiletlerle ülkemizdeki bu alandaki açığın kapanacağını umut ediyorum. Cvp: Derby Premium - ihtilaf - 01/09/2016 Cvp: Derby Premium - Saltuk - 01/09/2016 Incelemeniz icin tesekkurler hocam,bu sayede sans verebilecegimiz yerli bir jiletimiz olmus oldu Cvp: Derby Premium - OnLyTNT - 01/09/2016 Oooo elinize sağlık üstad, teşekkürler inceleme için. Harika bir haber, bulduğum zaman denerim, gerçekten memnun kalırsam başka bıçak aramam açıkçası bu saatten sonra. Derby Extra' dan ben de şikayetçi değilim, daha önce bir kaç kere yazmıştım. Bende ki de aynı şekilde dik yazılı olan. Bugüne kadar bir çok bıçak denedim. Elimde hala binlerce bıçak var ama sonuç itibariyle öyle yurt dışından fantastik bıçaklar (Bolzano, Personna gibi) getirtmeyi düşünmüyorum artık. Hele hele Derby Premium gibi potansiyeli yüksek yerli üretim bir ürün varken. En kısa zamanda deneme şansına kavuşurum umarım. Cvp: Derby Premium - DERBY - 01/09/2016 İYİ Günler [email protected] mail adresini kullanırsanız bize direkt ulaşırsınız. Değerli yorumlarınız bizim için çok önemli. İsterseniz denemeniz açısından Premium numunesi size de gönderebiliriz. Teşekkürler DERBY / AZMUSEBAT ÇELİK A.Ş Hasan hocam teşekkürler inceleme için. Siz polsilver deyince epey bir heyecanlandım, ancak tabi her birimizin bireysel tercihleriyle deneyimleri nasıl olacak, onu da ileride göreceğiz. Eğer Derby Extra ile aynı üretim sürecinden geçtiği halde ortaya daha keskin ve daha kaliteli bir jilet çıkıyorsa, görünen o ki Extra'da kullandıkları çelik kalitesi vasat kalitede. Bu açıcan bakınca bana, üzerinde Swedish Steel yazan Personna Platinum gibi bir jilet olacakmış izlnimi verdi, zira Derby de platinyum kaplama. Ürünü internette görünce Derby'nin sayfasında iletişim bölümünden bir mesaj da ben atmıştım ancak bana dönen olmadı. Siz mutlaka butik tıraş aleti üreticisi olduğunuzu belirtmişsinizdir mailinizde ve ona göre cevap vermişlerdir, görünen o ki benim gibi sıradan kullancıyı pek ciddiye almamışlar. Mailin gittiği yer [email protected] diye bir mail adresi sanırım, çünkü "Mesajınız Ulaştı" mesajı bana bu mail adresinden geldi. Tabi yıldız holdingin (yani Ülker'in) satın aldığını biliyoruz ama neden yıldız holdingin ülker isimli mail adresine gidiyor orası da ilginç. Bir tane de derby diye açsalarmış da Derby fabrikasındaki ilgili ve tecrübeli bir kişi mailimi görüp cevap verebilseymiş. Velhasıl, şunu hatırlamakta fayda var; Arko ve Derby markaları hiç bir zaman bizi anlamayacaklar ve ilgilenmeyecekler. Ortak noktamız her ne kadar tıraş olsa da yollarımız farklı. Hasan Bey'e bile denemesi için jilet göndermeleri büyük bir lütuf olmuş. Şu başlıktaki tecrübeli arkadaşlarımızın (ben değilim) bu konular hakkındaki düşüncelerini isterseniz tekrar gözden geçirebilirsiniz: http://www.geltir.com/showthread.php?tid=7083 [/quote] Cvp: Derby Premium - DERBY - 01/09/2016 (01/09/2016, Saat: 10:05)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstat güzel inceleme için teşekkürler, sabırsızlaniyorum denemek için. [email protected] adresinden bizimle direk iletişimine geçebilirsiniz. Cvp: Derby Premium - DERBY - 01/09/2016 Hasan Bey; Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz. (31/08/2016, Saat: 23:20)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Azmüsebat’ın Eylül ayından sonra piyasaya çıkaracağı Derby Premium jileti bir süredir deniyorum. Geleneksel tıraşa başladığım ilk bir ay içerisinde 2 defa denedikten sonra bir daha kullanmadığım Derby Extra dan sonra bende oldukça pozitif bir heyecan uyandırdı bu jilet. |