DOUBLE ARROW 74 - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: USTURALAR (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=15) +--- Forum: Çelik Usturalar (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=16) +--- Konu Başlığı: DOUBLE ARROW 74 (/showthread.php?tid=939) |
DOUBLE ARROW 74 - ohtararan - 30/05/2012 (30/05/2012, Saat: 17:22)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(30/05/2012, Saat: 17:16)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: mcorco, kıl testini geçemeyen ustura ile çok rahat tıraş olmuşluğum var. bunun yanında kılı kesen bir ustura da güzel tıraş vermeyebiliyor. bu biraz usturanın kalitesine de bağlı. bu tip usturaların pek ağız tutmadığı da biliniyor. kıl testi bir ölçü birimi ancak yalnız başına bir kriter değil, kendinize haksızlık etmeyin.çok teşekkürler daha evvel bir konuda bahsettiğim teknikleri ve malzemeyi kullanırsanız pek zor olmuyor kıl testini geçmek totan, bir bildikleri var demek ki kullanmadan arkasından sallamak istemem şimdi. bir deneyin, yorumlarınızı da esirgemeyin, bizi de bilgilendirin lütfen. selamlar... DOUBLE ARROW 74 - linguist - 30/05/2012 kil testi icin 1. celigi kaliteli olacak 2. bevel set cok onemli 3. finishing yaparken uygun baski. en zor kismi bu. cok bastirinca agzi bozuluyor hic baskiyla bosa surtuluyor. her surtuste ayni dengeyi bulmak cok zor DOUBLE ARROW 74 - totan35 - 30/05/2012 (30/05/2012, Saat: 17:36)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(30/05/2012, Saat: 17:22)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(30/05/2012, Saat: 17:16)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: mcorco, kıl testini geçemeyen ustura ile çok rahat tıraş olmuşluğum var. bunun yanında kılı kesen bir ustura da güzel tıraş vermeyebiliyor. bu biraz usturanın kalitesine de bağlı. bu tip usturaların pek ağız tutmadığı da biliniyor. kıl testi bir ölçü birimi ancak yalnız başına bir kriter değil, kendinize haksızlık etmeyin.çok teşekkürler bildigimden degil de okudugumdan anladıgım kadarıyla baslangıcta ideal elbette 7 Tl lik urun 700 TL lik ustura kadar olmayacak/olmayacak ancak 700 TL lik usturayla da bileme ogrenmek cok akıllıca degil gibi geliyor ki bu yabancı forumlarda da boyle anlatılıyor selamlar, DOUBLE ARROW 74 - linguist - 30/05/2012 700 liralik olduguna bakmayin cogu kimse celik kalitesi olarak eski usturalari tutmadigini dusunuyor. fiyata etki eden sadece celigi degil sapin malzemesi isciligi ve tabiiki marka olusu. DOUBLE ARROW 74 - totan35 - 30/05/2012 (30/05/2012, Saat: 21:26)linguist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 700 liralik olduguna bakmayin cogu kimse celik kalitesi olarak eski usturalari tutmadigini dusunuyor. fiyata etki eden sadece celigi degil sapin malzemesi isciligi ve tabiiki marka olusu. kesinlikle haklısınız hocam DOUBLE ARROW 74 - linguist - 30/05/2012 ornek 13/16 solingen yapimi Steersman singing ustura 110 liraya antikacidan kullanilmamis super durumda buldum. harika biley tutuyor. cirkin sansi :d DOUBLE ARROW 74 - BigHillMe - 31/05/2012 eğimli bileyip kasti ağzını bozdum amacım agzı acılmamış usturayı adam edip edemeyecegimi öğrenmekti kagıt bile kesemez hale getirdim yaklaşık 1-2 saatımı aldı ama yenıden agız actım bildigimiz jiletin ucu gibi gorunuyor artık agzı ınanılmaz muntazam oldu tıraşta hiçbir sıkıntım kalmadı yanakların ustundekı ayva tüyü gibi olan tüyleri bile sorunsuz alıyor alın derim arkadaşlar bu d.a. dan fiyatına oranla gayet iyi çalısıyor bildigimiz sıradan bir jilet keskinligine getirebildim hala inanamıyorum bunu benmi yaptım dıye DOUBLE ARROW 74 - ihtilaf - 31/05/2012 (31/05/2012, Saat: 21:48)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: eğimli bileyip kasti ağzını bozdum evreka evreka DOUBLE ARROW 74 - BigHillMe - 31/05/2012 3 parçalıda rimei tek parçada ming shi sabunda füme den sonra çelik usturada da bu cimri Mcnin Türk tıraşseverlere müjdesidir bu usturada iş var ben şahidim DOUBLE ARROW 74 - linguist - 01/06/2012 mcorco nasil zevkli oluyor degil mi.. ben de o duyguyu ilk defa yasayinca boyle olmustum. simdi de pratik yapmak icin bir ustura sectim. koreltip koreltip bileyliyorum:d |