Geleneksel Tıraş Forumları
Uygun köpürtme kasesi - Baskı Önizleme

+- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com)
+-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35)
+--- Forum: Tıraş (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Konu Başlığı: Uygun köpürtme kasesi (/showthread.php?tid=9842)

Sayfalar: 1 2

Uygun köpürtme kasesi - Aersin - 09/12/2018

Rica ederim, sevindimSmile
tabanıda hafif tıktıkladım ben. İşin özeti banyo havuz lavabo vs gibi yerlerde porselen, cam vs’den mamül kap kaçak tutmayı sevmiyorum, kendimi biliyorum kesin elimden fırlayacak ve kırılacakSmile
O kadar simetrik veya tabanda şekilli tepeciklere ihtiyaç yok. Arada bi tasla fırça arasında hava kalsın yeter.
Saygılar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

(09/12/2018, Saat: 16:56)SirinBaba Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @aersin , 2 başparmak hareketi ile yedek kültabagı olacak gibi orada Smile

Geçenlerde biçen markette keramika marka çok güzel içi şekilli porselen çerez kabı vardı .
Arkadaşların önerdiği çini kaplarda şık ve işlevsel
Pütürlü bakır kaseler olur

Bi alternatif ; yumuşak bir fırça alın sentetik veya silvertip Porsuk , yüzde köpürtün Smile

Evet “pazar tembelliği” Smile

Uygun köpürtme kasesi - marek - 09/12/2018

06f2e9f198b2e0b6c02060040dee27d7.jpg
Dostlar şu çini kaselerin içi pütürlü ve tezgahlarda 10-15₺ ye bulunuyor.Ben n11 den almıştım . Yanlış hatırlamıyorsam ahsen hobby shop . Metal kaseleri çekiçleyip evdekilerin kafasını şişirmeyin.

(09/12/2018, Saat: 18:20)marek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dostlar şu çini kaselerin içi pütürlü ve tezgahlarda 10-15₺ ye bulunuyor.Ben n11 den almıştım . Yanlış hatırlamıyorsam ahsen hobby shop . Metal kaseleri çekiçleyip evdekilerin kafasını şişirmeyin.

aaa hocam lütfen, eski bakır dövme adetlerimizi devam ettirmeye çalışıyoruz şuradaSmile

Cvp: Uygun köpürtme kasesi - marek - 09/12/2018

(09/12/2018, Saat: 18:29)Aersin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aaa hocam lütfen, eski bakır dövme adetlerimizi devam ettirmeye çalışıyoruz şuradaSmile

@Aersin hocam tarih ,el sanatlarına olan katkınızı yazacaktır. Smile  Smile

(09/12/2018, Saat: 18:40)marek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Aersin hocam tarih ,el sanatlarına olan katkınızı yazacaktır. Smile  Smile

Hahahaha eyvallahSmile

Cvp: Uygun köpürtme kasesi - XauPau - 07/07/2021

(09/12/2018, Saat: 18:20)marek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 06f2e9f198b2e0b6c02060040dee27d7.jpg
Dostlar şu çini kaselerin içi pütürlü ve tezgahlarda 10-15₺ ye bulunuyor.Ben n11 den almıştım . Yanlış hatırlamıyorsam ahsen hobby shop . Metal kaseleri çekiçleyip evdekilerin kafasını şişirmeyin.

Kesinlikle çok işlevsel bu kaseler. Geçenlerde bir  ucuzlukçudan ikisini 5 liraya aldım.  Big Grin
hgh85xm.jpg