Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - kadir.tbk - 21/04/2019
Sihatler olsun tüm komsulara . Ever Ready nasil komsum memnunmusunuz agresiflik derecesi nasil acaba ?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - marek - 21/04/2019
(21/04/2019, Saat: 14:03)kadir.tbk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sihatler olsun tüm komsulara . Ever Ready nasil komsum memnunmusunuz agresiflik derecesi nasil acaba ?
Teşekkür ederim komşum.EverReady i ilk kullanışım.Çok yakın ,etkili bir tıraşı var.Agresif diye tanımlayamam ama etkili bir kesimi var .Kesim akustiğide cabası.@dikdik_s üstad boşuna methetmiyormuş yani.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - dikdik_s - 21/04/2019
@kadir.tbk
Ever ready cınlar cınlar. Singing razor derler usturalarda, bunlarda tıras aletlerinin singingleri. Kısa cekislerle gerdirecek kullanılınca guzel sonuc verir, normal DE ile karsılastıralamaz, o sekilde karsılastırırsanız veya oyle kullanmaya calısırsanız cekistirir.
@marek komsum nasıl hissetti bende merak ettim.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - marek - 21/04/2019
@dikdik_s üstad üç günlük sakalı 2 perdede sildi süpürdü.Çok keyifli bir alet.Kullanılan jilet tipi gayet kaliteli.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - kadir.tbk - 21/04/2019
Yorumlar icin tesekkurler hic bu tarz bi alet denemedim acikcasi trasini cok merak ediyorum .Cok nostaljik ve kkasda bi görünümleri var . Yillarca insanlar tarafindan kullanilan bu aletlerin verdigi hisside merak ediyorum
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Delidumrul - 22/04/2019
Chiseled face sabunu çok sevdim, bu güne kadar en memnun kaldığım artisan sabun bu oldu.
Günün Tıraşı (SOTD) - -mali - 22/04/2019
Sıhhatler olsun üstat güzel bir sotd olmuş
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - harveyspecter - 22/04/2019
Gecenin tıraşını da buraya taşıyabilir miyiz...
Fırça: Omega Sarı Tutku
Makine: R41
Jilet: Derby Usta
Sabun: Arko the Emektar
TÖ/TS: Mentolspor
#sadetıraş
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - erfa - 22/04/2019
Tüm arkadaşlara sıhhatler olsun.
Günün Tıraşı (SOTD) - batmanforever - 23/04/2019
Tüm komşulara sıhhatler olsun
Mühle R41
Yaqi Sagrada
Mwf
Gillette Super Platinum (Teşekkür ederim @turkoglum13 Mehmet)
Nivea TS Balsam
|