Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Delidumrul - 26/04/2019
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Razorlazer - 26/04/2019
Burada paylaşılan her fotoğraf çok güzel fakat bazıları sanki stüdyoda, profesyonel fotoğrafçılar tarafından çekilmiş gibi. @Delidumrul, sizinkisi de onlardan biri... Herkese keyifli tıraşlar.
Günün Tıraşı (SOTD) - MetsGo - 26/04/2019
Keyifli bir gece tıraşı
Herkese sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Samet - 26/04/2019
Sıhhatler olsun dostlar, hayırlı geceler...
Günün Tıraşı (SOTD) - dr_green - 26/04/2019
Blackbeauty (7 numarada)
Kendim karıştırıp kaba bastığım Arko çubuk sabun
Yaqi 24 mm 2 band porsuk fırça
Derby Extra jilet
Bakır köpürtme tası
Derby Extrayı beğenmedim. Sakallarımı çekiştiriyor gibi. Bi de 3-4 günlük sakal olduğu halde 2-3 yerde minik kesik oluştu. Normalde 3-4 günlük sakalımı neyle kesersem keseyim tahriş kesik vs oluşmazdı. Kartuşlu aletlerle bile
Blackbeauty'nin agresif numaraları için en mantıklı hangi jilet tercih edilebilir? Derby Usta mı?
BLA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ArdıçKatranı - 26/04/2019
Günaydın,
Herkese sıhhatler olsun...
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - mrcktl - 26/04/2019
(26/04/2019, Saat: 09:17)dr_green Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Blackbeauty (7 numarada)
Kendim karıştırıp kaba bastığım Arko çubuk sabun
Yaqi 24 mm 2 band porsuk fırça
Derby Extra jilet
Bakır köpürtme tası
Derby Extrayı beğenmedim. Sakallarımı çekiştiriyor gibi. Bi de 3-4 günlük sakal olduğu halde 2-3 yerde minik kesik oluştu. Normalde 3-4 günlük sakalımı neyle kesersem keseyim tahriş kesik vs oluşmazdı. Kartuşlu aletlerle bile
Blackbeauty'nin agresif numaraları için en mantıklı hangi jilet tercih edilebilir? Derby Usta
BLA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sıhhatler olsun komşum permasharp ı denemeni isterim
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - marek - 26/04/2019
(26/04/2019, Saat: 09:28)ArdıçKatranı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Günaydın,
Herkese sıhhatler olsun... @ArdıçKatranı sıhhatler olsun.Punktalla ilgili değerlendirmen nedir?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - manuple - 26/04/2019
Günün tıraşını olanlara sıhhatler olsun.
Günleri ve geceleri baharın tüm mutluluk ve canlılığıyla beraber olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ArdıçKatranı - 26/04/2019
(26/04/2019, Saat: 11:02)marek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ArdıçKatranı sıhhatler olsun.Punktalla ilgili değerlendirmen nedir?
Eyvallah abi, sağolasın. Artı yönü 10 perde tıraş olsan tahriş etmez, eksi yönü BBS istiyorsan 10 perde gerekebilir Çok yumuşak, Allah sahibine bağışlasın
|