Günün Tıraşı (SOTD) - MetsGo - 28/04/2019
Yarı hint tıraşı oldu .
Sıhhatler olsun herkese
Günün Tıraşı (SOTD) - batmanforever - 28/04/2019
(28/04/2019, Saat: 21:04)Bostani Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler komşum. Tek sıkıntım boyunda sivilcemsi şeylerin çıkması, onu da aletin ayarını en düşüğe almak haricinde bir çözüme kavuşturamadım maalesef.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Bostani komşum, boyun bölgesindeki sorunu belki bir pre-shave veya bir bitkisel yağ (örn. Gliserin Yağı) kullanarak çözebilirsiniz. Birde aleti bastırmadan kullanmak kuralını unutmayalım lütfen
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - jegal - 28/04/2019
@Bostani komşum @batmanforever volkan abimize katılıyorum tabi bunun dışında bir kaç şey bende eklemek istiyorum. Boyun bölgesinde deri ince ve bu aletin çok bastırılması sonucu sivilce çıkartabilir belkide sivilce olan bölgede kıllar sert ve ters çıkabilir bunun çözümü hafif bastırmadan tersden bir kerede almak, bunu yaparken mild alet değilde taraksız aletle rahat bir şekilde çözüme kavuşturursun yuma taraksız + keskin bir jilet sivilceye son taraksız kullanırken kesimi ayarla ete batırmadan hafifce geç o bölgeden geçmiş olsun
Günün Tıraşı (SOTD) - Efrasyab - 29/04/2019
Sıhhatler olsun size güzel insanlar...
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - osaka23 - 29/04/2019
(29/04/2019, Saat: 01:05)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun size güzel insanlar...
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oo sıhhatler olsun abi nasıl alışabildin mi bari fırçaya ?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ArdıçKatranı - 29/04/2019
Günaydın, herkese sıhhatler olsun!
Günün Tıraşı (SOTD) - ahbap - 29/04/2019
Haftanız güzel, tıraşlarınız keyifli olsun
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - batmanforever - 29/04/2019
(29/04/2019, Saat: 09:50)ArdıçKatranı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Günaydın, herkese sıhhatler olsun!
@ArdıçKatranı komşum, fırça kuaförden çıkmış gibi çok güzel görünüyor pamuk gibi Sıhhatler olsun.
Tüm komşulara sıhhatler olsun...
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - FearOfATG - 29/04/2019
(29/04/2019, Saat: 10:37)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ArdıçKatranı komşum, fırça kuaförden çıkmış gibi çok güzel görünüyor pamuk gibi Sıhhatler olsun.
Tüm komşulara sıhhatler olsun... Fırça deyim yerindeyse kabak çiçeği gibi açılmış maşallah..
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Efrasyab - 29/04/2019
(29/04/2019, Saat: 02:22)osaka23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oo sıhhatler olsun abi nasıl alışabildin mi bari fırçaya ?
Eline sağlık Onur, harika bir fırça.
|