RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 10/06/2019
(10/06/2019, Saat: 11:33)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Akiki fildişi demek Akiki be yea
GaRtBnX.....
https://www.instagram.com/gartshobby/
Cvp: RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Delidumrul - 10/06/2019
(10/06/2019, Saat: 11:40)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Akiki be yea
GaRtBnX.....
https://www.instagram.com/gartshobby/
Sağda solda fazla gösterme fil avcısı diye tutuklarlar
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Ibra35 - 10/06/2019
Clubman Pinaud Klasik Berber Tıraş Kremi (Fırçasız Kullanım)
Rockwell R1 Kelebek Tip Tıraş Aleti
Gillette Platinum Jilet
Clubman Pinaud Lime SEC EDC
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - erfa - 11/06/2019
Tüm arkadaşlara sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - DenizKSK - 11/06/2019
Salı gününe hazırlık. 10 günlük sakalı 9. ayarda tek perdede götürdü.
Merkur Progress kısa sap (9. ve 5. kademelerde 2 perde)
Merkur bıçak (ilk kullanım)
Murphy&McNeil Ouroboros (kafadan direkt Eufros Zanzibar rakibi, yok böyle koku. Nemlendirmede direkt aloe vera sürmüş gibi his yaratıyor. Yağ oranı ciddi fazla bir sabun. Wholly Kaw, Chiseled Face, B&M korksun bence. Bıçak geçtikten sonra 1 tur daha geçin gidin bana mısın demez. Ama o koku zorlar bir çok kullanıcıyı. Az buçuk feminen bir yapıda maskülenden ziyade.)
FS 24 mm Mançuryan porsuk fırça
Tıraş sonrası hiç bir ürün kullanmadım çünkü Wholly Kaw gibi pudramsılık oluştu. Ama bir WK değil
Günün Tıraşı (SOTD) - FearOfATG - 11/06/2019
Sıhhatler olsun herkese, takımlar güzel görünüyor..
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - batmanforever - 11/06/2019
(11/06/2019, Saat: 00:34)erfa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm arkadaşlara sıhhatler olsun.
Sıhhatler olsun @erfa Fatih abi. Gillette New Short Comb'un tıraşı nasıl beğeniyor musunuz?
(11/06/2019, Saat: 09:52)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Salı gününe hazırlık. 10 günlük sakalı 9. ayarda tek perdede götürdü.
Merkur Progress kısa sap (9. ve 5. kademelerde 2 perde)
Merkur bıçak (ilk kullanım)
Murphy&McNeil Ouroboros (kafadan direkt Eufros Zanzibar rakibi, yok böyle koku. Nemlendirmede direkt aloe vera sürmüş gibi his yaratıyor. Yağ oranı ciddi fazla bir sabun. Wholly Kaw, Chiseled Face, B&M korksun bence. Bıçak geçtikten sonra 1 tur daha geçin gidin bana mısın demez. Ama o koku zorlar bir çok kullanıcıyı. Az buçuk feminen bir yapıda maskülenden ziyade.)
FS 24 mm Mançuryan porsuk fırça
Tıraş sonrası hiç bir ürün kullanmadım çünkü Wholly Kaw gibi pudramsılık oluştu. Ama bir WK değil
Keyifli bir tıraş geçirmişsiniz @DenizKSK komşum, sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - fatihbyfah - 11/06/2019
Fatboy tıraşı
Tıraş aleti: Gillette fatboy G kodlu
Tıraş kremi: Proraso aloe vera&vitamin e
Fırça: Yaqi 24 mm sentetik
Jilet: Gillette 7 o'clock sharp edge
Tıraş sonrası: Sebamed balsam&Neutrogena tonik
Öncelikle fatboyla tıraş imkanını sağlayan @batmanforever Volkan abiye teşekkür ederim. Fatboy un tirasini çok beğendim. Güzel jiletle kombinesiyle şeker tadında tıraş ortaya çıktı. 1 haftalık sakala 9-5-3 ayarlarinda 2 perde + düzeltme yaptım. Sonuç neredeyse sinek kaydı.
Proraso krem hafif mentollü ve tatlı kokusu var. Kayganlık yeterli ve tıraş sonrası sanırım aloe veradan dolayı yumuşacık cilt bıraktı.
Herkese keyifli tıraşlar dilerim.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - batmanforever - 11/06/2019
(11/06/2019, Saat: 19:23)fatihbyfah Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fatboy tıraşı
Tıraş aleti: Gillette fatboy G kodlu
Tıraş kremi: Proraso aloe vera&vitamin e
Fırça: Yaqi 24 mm sentetik
Jilet: Gillette 7 o'clock sharp edge
Tıraş sonrası: Sebamed balsam&Neutrogena tonik
Öncelikle fatboyla tıraş imkanını sağlayan @batmanforever Volkan abiye teşekkür ederim. Fatboy un tirasini çok beğendim. Güzel jiletle kombinesiyle şeker tadında tıraş ortaya çıktı. 1 haftalık sakala 9-5-3 ayarlarinda 2 perde + düzeltme yaptım. Sonuç neredeyse sinek kaydı.
Proraso krem hafif mentollü ve tatlı kokusu var. Kayganlık yeterli ve tıraş sonrası sanırım aloe veradan dolayı yumuşacık cilt bıraktı.
Herkese keyifli tıraşlar dilerim.
Rica ederim @fatihbyfah Fatih, tıraşın şeker tadında geçmiş olmasına çok sevindim Sıhhatler olsun.
İlk kullanımda 9. ayarla başlamak büyük cesaret seni tebrik ediyorum
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - fatihbyfah - 11/06/2019
@batmanforever teşekkür ederim Volkan abi. Jilet tutuş açısı, kullanım rahatlığı olarak progress ten daha kolay geldi. Yada elimin ayarı iyileşmeye başlıyor
|