Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - manuple - 12/07/2019
Herkese sıhhatler olsun.
Fotoğrafları görünce Ara Güler mezarından çıkıp geldi mi diye düşünmeden edemiyorum.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Mustafa40 - 12/07/2019
(12/07/2019, Saat: 14:57)manuple Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese sıhhatler olsun.
Fotoğrafları görünce Ara Güler mezarından çıkıp geldi mi diye düşünmeden edemiyorum.
Ara Güler'in çektiği tıraşla ilgili foto var mıdır cok merak ediyorum.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - mustbe - 12/07/2019
(12/07/2019, Saat: 14:57)manuple Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese sıhhatler olsun.
(12/07/2019, Saat: 15:01)yenikomsu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ara Güler'in çektiği tıraşla ilgili foto var mıdır cok merak ediyorum.
https://www.aksam.com.tr/pazar/ara-guleri-kim-tiras-ediyor/haber-255665
Ara Güler’i kim tıraş ediyor?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - manuple - 12/07/2019
(12/07/2019, Saat: 15:29)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://www.aksam.com.tr/pazar/ara-guleri-kim-tiras-ediyor/haber-255665
Ara Güler’i kim tıraş ediyor?
Güzel bir soru .
Var mı cevap verecek babayiğit ?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Mustafa40 - 12/07/2019
@manuple Teşekkür ederim komşum.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - mustbe - 12/07/2019
(12/07/2019, Saat: 15:38)manuple Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel bir soru .
Var mı cevap verecek babayiğit ?
İstanbul’un en güzel sahaflar çarşılarından biri Aslıhan’ın berberi Can Bıyıklı, bir edebiyatsever… Müşterileri de başta Ara Güler olmak üzere, edebiyat ve sanat camiasından ünlü isimler…
haber linkinde var komşum
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - erfa - 12/07/2019
Tüm arkadaşlara Sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Sh@dow - 13/07/2019
Günaydın komşular, herkese sıhhatler olsun.
Günün Tıraşı (SOTD) - dr_green - 13/07/2019
Günaydın. Fotoğraf yok ama günün tıraşı paylaşmak istiyorum
Alet: Punktal
Jilet: Vokshod
Fırça: Yaqi Sagrada Sentetik
Sabun: Arko Çubuk (tasa basılmış)
Şimdiye kadar olduğum en rahat tıraşlardan biriydi. Vokshod ile iyi bir ikili oldu Punktal. 4-5 günlük sakalda 3 perde + rötuş. Rötuşta biraz kendim zorladım bir iki mikro kanama oldu ama yanma hissi yok tıraş rahat geçti Biraz daha tekniğim otursa güzel şeyler ortaya çıkacak gibi
BLA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Razorlazer - 13/07/2019
Tıraş Aleti: Rockwell 6C (Kullanmaktan en çok keyif aldığım alet)
Tıraş Bıçağı: Polsilver (Üst düzey konfor, yeter de artar keskinlik, daha ne olsun...)
Tıraş Sabunu: Razorock Mudder Focker (Tıraştan sonra losyon veya balsam kullanmasam da olur dedirten bir sabun. Kayganlık, koruyuculuk ortalama, kolayca köpük yapılabiliyor.)
Tıraş Fırçası: Frank Shaving 24mm Fiber Sentetik (Maseto 24mm Finest fırçamdan sonraki ikinci favori fırçam oldu, onunla her şey daha hızlı, daha kolay )
Herkese sıhhatler olsun.
|