Günün Tıraşı - candova - 14/11/2013
Merkur 34c
Custom finest 25mm
Maca root sc
Polsilver
Nivea sensitive as
Sap
Günün Tıraşı - onurstyle - 14/11/2013
SOTD:
Geoff Americana V2 with Finest 2Band
Synergy Shaving Soap - Pumpk´n 3.14
Ever Ready E-bar
Gem Stainless Steel Blade
Pitralon Pure After Shave
Günün Tıraşı - Aedan - 16/11/2013
Selamlar
Loccitan cade tras yagi
Loccitan cade sabun
Feather ac dx
Ts best badger
Osma sap
Loccitane cade balsam
Gece keyfi guzeldi...
Günün Tıraşı - CtrlKML - 17/11/2013
Forum yüzünden yine gece gece iki perde tıraş olduk
W.H. Morley&Sons 5/8 ustura
FS 26 mm Finest
Arko gliserin&zeytinyağı takviyeli Sabun
İHA Şap
Creed GIT
Balzam malzam yok
Günün Tıraşı - OnLyTNT - 17/11/2013
Gillette SS Flare Tip
Polsilver Super Iridium (2)
Tabac
Dandik ötesi Çin malı best! badger fırça
Rebul Ice
Arko classic
Polsilver ikinci traşında da güzel performans sergiledi, lakin üçüncüsünde aynı konforu vermeyecektir tahminimce. Kesinlikle depolamam gereken jiletlerin başını çekiyor F/P olarak. Bileydim eskiuye3315 üstad satarken alırdım hepsini . Sarı 7 o'clock hala favorim, o değişmedi henüz.
Gillette SS malumunuz yumuşak bir alet ama iki perdede çok yakın olmasa da konforlu güzel bir traş verdi. Traşın ertesi günü kafama eser "la bir traş daha olayım" dersem bu aleti alırım yine elime. Öte yandan agresif aletleri daha çok seviyorum. R41' i bir sonraki traşımda kullanacağım kesinlikle, özledim kendisini . Şimdiden ekip belli: R41, Bolzano, Erasmic...
Çin malı fırça çok lanet bir fırça çıktı, yakında kıl tüy kalmaz bunda . Bu sefer bunun üstüne bir de yüzde köpürteyim dedim, olmadı tabii. Ucuz etin yahnisi. Tavsiye etmiyorum. Gelecek olan FS ile LS de bunun gibi çıkarsa ağlarım .
Son olarak Wilkinson Classic' i banyoda kullanmak için almıştım (bir arkadaşım senelerdir kullanır). İyi ki almışım, gayet güzel oldu.
Günün Tıraşı - tipsol - 17/11/2013
Hocam ls konusu tartışılır ama fs fırçadan memnun olacağınız kesindir.
Günün Tıraşı - OnLyTNT - 17/11/2013
LS belki şansıma iyisi denk gelir, o niyetle aldım . Bunun kadar kötü olmaz herhalde diyeceğim ama ne kadar ekmek o kadar köfte mantığından hareketle olabilir de.
Günün Tıraşı - salih - 17/11/2013
Ej de89 barley
Astra yeşil
Arko sensitive krem
Lider fırça
Şap
Nivea sensitive balsam
Herkeze keyifli pazar tıraşları
Günün Tıraşı - candova - 18/11/2013
Gillette Slim
Polsilver
Custom 25mm Finest
Tobs sandalwood
Nivea Balsam
sap
Günün Tıraşı - FloydianDM - 18/11/2013
Gecenin tıraşı:
Merkur Progress
Beyaz Rapira (1)
Omega 80005
MWF
Speick Men Tıraş Sonrası Losyonu
Bir haftalıktan uzun sakallarımı kestim bu gece. MWF'yi yüzde köpürttüm ve her zamanki gibi harika bir performans aldım. Harika bir sabun komşularım. Herkesin denemesi lazım. Korumaysa koruma, nemlendirmeyse nemlendirmenin ağa babası. Yanaklar yumuşacık oldu.
|