Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - DenizKSK - 12/01/2020
@matrakçı sağolun komşum, bu arada eklemeyi unutmuşum kase gerçek taştan mamül. Fazlasıyla ağır, kaya gibi
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - kiwi21 - 12/01/2020
(12/01/2020, Saat: 20:16)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yine mis gibi kareler gelmiş. Sıhhatler olsun komşular.
Biz de yeni haftaya böyle hazırlandık.
1. Sınıf bir tıraş oldu. Wholly Kaw'dan beri ilk kez tıraş sonrasında bu kadar net geri bildirim aldım. Cilt pamuk gibi oldu Arran sayesinde.
Ne guzel bir kare. Sihhatler olsun.
Yalniz Arran degil de Semogue geltir fircasi dikkatimi cekti. Sap rengi, killari ne guzelmis.
Günün Tıraşı (SOTD) - matrakçı - 12/01/2020
(12/01/2020, Saat: 20:48)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @matrakçı sağolun komşum, bu arada eklemeyi unutmuşum kase gerçek taştan mamül. Fazlasıyla ağır, kaya gibi
Dikkatli kullanmakta fayda var komşum Boyutları pek uyar mı bilmem; ama sabun bittikten sonra belki köpürtme kasesi olarak da kullanılabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Hüseyin İbiş - 12/01/2020
(12/01/2020, Saat: 16:14)Viper Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynen komşum.
Memnun musunuz komşum? Bende almayı planlıyorum ama kokusu biraz kadınsı geldi.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Viper - 12/01/2020
(12/01/2020, Saat: 21:31)Hüseyin İbiş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Memnun musunuz komşum? Bende almayı planlıyorum ama kokusu biraz kadınsı geldi.
Aleo veralı komşum da ali bıyıklı şap vardı buna geçtim bunun sürmesi falan daha basit kabı falan var güzel, koku olarak pek koku gelmiyor komşum gelse de zaten duracağı 1 2 dakika birşey sıkıntı olmaz sanırım ?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - kiwi21 - 12/01/2020
Tıraş birçok konuda öznel olduğu gibi tıraşa ön hazırlık konusunda da oldukça öznel. Kimisi kaynar suyla duşunu aldıktan sonra pre-shave kremini sürüp mis gibi tıraşını olur, kimisi kafasını buz dolu kovaya sokup cildini tıraşa o şekilde hazırlar.
Bu kadar uçlarda olmasa da ben de 2. taraftayım. Bugün net olarak buna kanaat getirdim. İlk kez sıcak duş üstü tıraşımı olduğumda kendimi doğramış, ancak geleneksel tıraşta çok yeni olmama rağmen jiletin cildimle uymadığını, elimin henüz geleneksel tıraşa yatkın olmadığını düşünerekten çok da üstüne düşmemiştim. Daha sonra tecrübeli tıraşseverlerin yönlendirmesiyle kendimi doğradığım günden beri soğuk suyla cildimi hazırlayıp tıraş olurdum. Bugün artık elimin de yatkınlaştığını düşünerekten sıcak bir duş sonrası Proraso sandalwood pre-shave kullanarak cildimi tıraşa hazırladım. Kendimi ilk seferki gibi çok doğramasam da yine bir-iki noktasal kesik oldu ve şapı tıraş sonrası cildimde gezdirdiğimde epey bir karıncalanma hissettim.
Kıssadan hisse, bundan sonra soğuk su ile tıraşa devam. Tahrişli tıraştan geriye bu kare kaldı;
Herkese sıhahtler olsun.
Günün Tıraşı (SOTD) - 40tansonra - 13/01/2020
Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 13/01/2020
GaRtBnX.....
https://www.instagram.com/gartshobby/
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - blacklesrum - 13/01/2020
R41 i sahalara sürüyoruz.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Dumanus - 13/01/2020
(13/01/2020, Saat: 00:02)40tansonra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Komsum Old Spice after shaveden memnun musunuz?
|