Günün Tıraşı (SOTD) - PisPorsuk - 08/02/2020
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Spawn - 08/02/2020
Günün Tıraşı (SOTD) - Gkarinca - 08/02/2020
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ibrahimbayram - 08/02/2020
Derby Extra ile iyi anlaşmaya devam ediyoruz. Özellikle 2. perde ve düzeltmeler çok konforluydu. Bu ekip yakın bir tıraş sağladı.
Herkese sıhhatler olsun...
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Ferat - 08/02/2020
Haftasonu tıraşı keyifle devam.. Hala makineye alışma aşamasındayım. Boyun bölgesinde aşağı kısımlarda hassasiyet sorunu yaşıyorum. Sıkıntı benden kaynaklanıyor düz alıp bırakmam lazım bir süre ama almışken şurayı da alayım burayı da alayım derken resmen 3 perde tersten tıraş olup çıkıyorum
Fotoyu nihayet yükledim?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - JohnLocke - 08/02/2020
(08/02/2020, Saat: 14:28)Ferat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Haftasonu tıraşı keyifle devam.. Hala makineye alışma aşamasındayım. Boyun bölgesinde aşağı kısımlarda hassasiyet sorunu yaşıyorum. Sıkıntı benden kaynaklanıyor düz alıp bırakmam lazım bir süre ama almışken şurayı da alayım burayı da alayım derken resmen 3 perde tersten tıraş olup çıkıyorum
http://imgur.com/gallery/GMVDrFw
Sıhhatler olsun komşum bir tik daha keskinliği az konforlu jiletlerle belki daha iyi sonuç alabilirsiniz
Günün Tıraşı (SOTD) - kiwi21 - 08/02/2020
Carsamba gunu ufakligin dogum gunuydu. Yarin da arkadas arasinda ufak bi kutlama yapacagiz nasipse. Yarina hazirlik icin tiras olurken kopurtmeye kizim da yardimci oldu
Alet @Nani Kus Devrim abi'den, sabun ve jilet @DenizKSK Denizcan'dan.
(08/02/2020, Saat: 14:47)JohnLocke Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum bir tik daha keskinliği az konforlu jiletlerle belki daha iyi sonuç alabilirsiniz
Eyvallah komşum. Setle birlikte çeşitli jiletler de aldım deneme yanılma ile devam ediyorum. Dediğin gibi sanırım daha az keskin kullanmam gerekiyor. Kafada sabit fikirle ne kadar keskin o kadar iyidir düşüncesi var.
Günlük tıraş için önerdiğin jilet nedir?
Maşallah komşum sağlık sıhhatle büyüsün inşallah..
Küçük bir soru makinenin başlığı çapraz gibi. Çeşitlere bakarken de dikkatimi çekmişti, bu başlığın adı nedir, artıları nelerdir?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - JohnLocke - 08/02/2020
(08/02/2020, Saat: 15:52)Ferat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eyvallah komşum. Setle birlikte çeşitli jiletler de aldım deneme yanılma ile devam ediyorum. Dediğin gibi sanırım daha az keskin kullanmam gerekiyor. Kafada sabit fikirle ne kadar keskin o kadar iyidir düşüncesi var.
Günlük tıraş için önerdiğin jilet nedir?
Rapira platinum lux, rapira İsveç, Voskhod benim beğendiğim jiletler.
|