Günün Tıraşı (SOTD) - Nani Kuş - 08/02/2020
@kiwi21 Kıvanç sıhhatler olsun. Cimcime ile güzel anıların biriksin kardeşim . Yeğenin doğum gününü kutlar sağlıklı yaşlar dilerim istikbali parlak olsun .
Günün Tıraşı (SOTD) - Gkarinca - 08/02/2020
(08/02/2020, Saat: 15:45)kiwi21 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Carsamba gunu ufakligin dogum gunuydu. Yarin da arkadas arasinda ufak bi kutlama yapacagiz nasipse. Yarina hazirlik icin tiras olurken kopurtmeye kizim da yardimci oldu
Alet @Nani Kus Devrim abi'den, sabun ve jilet @DenizKSK Denizcan'dan.
Masallah nsl buyumus sihhatler olsun
@DenizKSK abi izmirde olmadigima uzuluyorum walla
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - MetsGo - 08/02/2020
@Kiwi21 komşum benide bugün kızım köpürttü
Annesinin fırçalarının üstüne bu tarz bi fırçalama iyi geliyor
XXX i bitirene kadar kullanayım derken soğuk kar havasında kışlık mix sabunumu kullanmak istedim
Sabun kasesinde %50 tabac %40 MWF % 10 ARKO var . Köpürmesi kokusu tıraş sonrası hissiyatı ile benim en sevdiğim kışlık karışımdır .
Tüm dostlara sıhhatler olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - FearOfATG - 08/02/2020
Tüm komşulara sıhhatler olsun. @metsgo hocam potbori yapmışsınız resmen sabun konusunda. Arko kokusu hissediliyor mu hiç? Yoksa üçüne de benzemeyen bir koku mu oluştu?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Burak Yılmaz - 08/02/2020
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - DenizKSK - 08/02/2020
@kiwi21 Kıvanç sıhhatler olsun. Minik yeğenimizin ömrü güzel, bahtı açık olsun
Bizde de durum böyle. Cumartesi tıraşı.
@Gkarinca komşum ben de üzülüyorum İzmir'de olamadığıma, o güzelim şehrimi bıraktığıma
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - kiwi21 - 08/02/2020
(08/02/2020, Saat: 15:57)Ferat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Maşallah komşum sağlık sıhhatle büyüsün inşallah..
Küçük bir soru makinenin başlığı çapraz gibi. Çeşitlere bakarken de dikkatimi çekmişti, bu başlığın adı nedir, artıları nelerdir? Aletin basligi "slant" diye geciyor komsum. (08/02/2020, Saat: 16:03)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @kiwi21 Kıvanç sıhhatler olsun. Cimcime ile güzel anıların biriksin kardeşim . Yeğenin doğum gününü kutlar sağlıklı yaşlar dilerim istikbali parlak olsun . Abi, cok tesekkurler. Amin insallah. (08/02/2020, Saat: 16:07)Gkarinca Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Masallah nsl buyumus sihhatler olsun
@DenizKSK abi izmirde olmadigima uzuluyorum walla
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Gorkem abi, cok tesekkurler. Bu arada uzulecek durum yok. @DenizKSK İstanbul'da (08/02/2020, Saat: 16:52)MetsGo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
@Kiwi21 komşum benide bugün kızım köpürttü
Annesinin fırçalarının üstüne bu tarz bi fırçalama iyi geliyor
XXX i bitirene kadar kullanayım derken soğuk kar havasında kışlık mix sabunumu kullanmak istedim
Sabun kasesinde %50 tabac %40 MWF % 10 ARKO var . Köpürmesi kokusu tıraş sonrası hissiyatı ile benim en sevdiğim kışlık karışımdır .
Tüm dostlara sıhhatler olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Masallah komsum. Allah bagislasin. Size de sihhatlet olsun. Karisim ilgi cekici gozukuyor. (08/02/2020, Saat: 17:23)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @kiwi21 Kıvanç sıhhatler olsun. Minik yeğenimizin ömrü güzel, bahtı açık olsun
Denizcan, amin, cok tesekkurler Sihhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - MetsGo - 08/02/2020
@FearofAtg komşum Arko o oranda bile kokusunu veriyor , Tabac baskın ama arkadan Arko kokusu geliyor . Köpüğü kalınlaştırmaya çok faydası var , ve bu iki sabunun kokusunu birbirini çok güzel tamamlıyor . MWF zaten kokmuyor ama onunda cilde katkısı önemli .
En sevdiğim karışım bu , haslinger aynısefa ile honey karışımınıda seviyorum.
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Creator - 08/02/2020
[quote="kiwi21" pid='253146' dateline='1581168843']
Aletin basligi "slant" diye geciyor komsum.Abi, cok tesekkurler. Amin insallah.Gorkem abi, cok tesekkurler. Bu arada uzulecek durum yok. @DenizKSK İstanbul'da Masallah komsum. Allah bagislasin. Size de sihhatlet olsun. Karisim ilgi cekici gozukuyor.Denizcan, amin, cok tesekkurler Sihhatler olsun.
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Creator - 08/02/2020
(08/02/2020, Saat: 17:23)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @kiwi21 Kıvanç sıhhatler olsun. Minik yeğenimizin ömrü güzel, bahtı açık olsun
@Gkarinca komşum ben de üzülüyorum İzmir'de olamadığıma, o güzelim şehrimi bıraktığıma Sıhhatler olsun dostum
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
|