Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Ekber - 08/02/2020
Isana sensetive gel, Isana pace 6 , gillette losyon
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - CK89 - 08/02/2020
Günün Tıraşı (SOTD) - Gkarinca - 08/02/2020
(08/02/2020, Saat: 17:23)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @kiwi21 Kıvanç sıhhatler olsun. Minik yeğenimizin ömrü güzel, bahtı açık olsun
Bizde de durum böyle. Cumartesi tıraşı.
@Gkarinca komşum ben de üzülüyorum İzmir'de olamadığıma, o güzelim şehrimi bıraktığıma
Oo hic beklemiyordum İzmirdesin diye biliyordum abi hep. Adini listede gordum 22 subat
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - forevermore07 - 08/02/2020
Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
Proraso beyaz kışın da oldukça keyif veriyor yazlık diyip kenara atmayın 4 günlük sakalda Derby Premium biraz çekiştirse de inanılmaz temiz ve tahrişsiz bir tıraş oldu. 3gün+ sakalda Fatip Grande çok keyif veriyor bana. 2 perdede tertemiz yapıyor, kesik tahriş noktasal kanama yok, tıraş sonrası önce kolonyayı sürdüm hafif yanma bile olmadı 0 yanma. Demek ki doğru yolda gidiyoruz. Rebul tıraş kolonyasını yerel bir marketten beş liraya aldım son kullanma tarihi 2020 sonu. Çok baskın olmayan Arko Cool benzeri ama daha limon /mentol kokuları barındıran bir karışım. Yves Rocher balsam uzun süredir severek kullanıyorum çok güzel bir ürün.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - erfa - 08/02/2020
Tüm arkadaşlara sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Serjames - 08/02/2020
(08/02/2020, Saat: 20:21)forevermore07 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
Proraso beyaz kışın da oldukça keyif veriyor yazlık diyip kenara atmayın 4 günlük sakalda Derby Premium biraz çekiştirse de inanılmaz temiz ve tahrişsiz bir tıraş oldu. 3gün+ sakalda Fatip Grande çok keyif veriyor bana. 2 perdede tertemiz yapıyor, kesik tahriş noktasal kanama yok, tıraş sonrası önce kolonyayı sürdüm hafif yanma bile olmadı 0 yanma. Demek ki doğru yolda gidiyoruz. Rebul tıraş kolonyasını yerel bir marketten beş liraya aldım son kullanma tarihi 2020 sonu. Çok baskın olmayan Arko Cool benzeri ama daha limon /mentol kokuları barındıran bir karışım. Yves Rocher balsam uzun süredir severek kullanıyorum çok güzel bir ürün.
Hocam sıhhatler olsun, rebul'u nereden temin ettiniz acaba?
Günün Tıraşı (SOTD) - forevermore07 - 08/02/2020
(08/02/2020, Saat: 21:19)Serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam sıhhatler olsun, rebul'u nereden temin ettiniz acaba?
Komşum Antalya Kaş’ta yerel bir supermarkette bol miktarda bulunuyor. Ailemi ziyarete gittiğimde almıştım. 5 tl Aynı yerden daha önce balsamından da almıştım
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - DenizKSK - 08/02/2020
(08/02/2020, Saat: 19:51)Gkarinca Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oo hic beklemiyordum İzmirdesin diye biliyordum abi hep. Adini listede gordum 22 subat
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Sıra no 10 ve 13.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Serjames - 08/02/2020
(08/02/2020, Saat: 21:47)forevermore07 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum Antalya Kaş’ta yerel bir supermarkette bol miktarda bulunuyor. Ailemi ziyarete gittiğimde almıştım. 5 tl Aynı yerden daha önce balsamından da almıştım
Hocam çok şanslısınız, artık hiçbir yerde bulamıyoruz bu ürünü. Güle güle kullanın.
Günün Tıraşı (SOTD) - onur7 - 09/02/2020
Mutlu pazarlar.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
|