Günün Tıraşı (SOTD) - 40tansonra - 07/06/2020
Herkese sıhhatler olsun!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Değer - 07/06/2020
Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Soner - 07/06/2020
Axe Signature
Omega 11574
RazoRock Game Changer .84-P
Gillette 7 O'Clock SP
Isana ASB
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - korgunv - 07/06/2020
(07/06/2020, Saat: 21:30)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Axe Signature
Omega 11574
Gillette 7 O'Clock SP
Isana ASB
@Soner komşum sıhhatler olsun. Axe Signature ve Isana ASB için ayrıca detaylı inceleme bekliyoruz. ?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - mvorun - 07/06/2020
(07/06/2020, Saat: 21:30)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Axe Signature
Omega 11574
Gillette 7 O'Clock SP
Isana ASB
İlk defa axe tıraş kremi gördüm, nerden aldın komşum? Birde yorumlarını bekleriz ?
Günün Tıraşı (SOTD) - KurtaranS - 07/06/2020
Komşularım sıhhatler olsun
Bu akşam şap ve after shave yerine memleketimden, Balıkesirden aldığım Özgün marka zeytinçiçeği kolonyası kullandım ve gerçekten çok rahatlattı, tam babamın usulüdür.
İzmir'e dönüş yolu üzerinde, Ayvalıkta bulunan Özgün firmasının fabrika satış mağazasından satın aldım. Marka gerçekten çok güzel bir tesise sahip. Diğer benim gördüğüm zeytin fabrikalarından daha temizdi. Çalışanlar çok düzgün ve günümüz hijyen koşullarını oldukça iyi yönetiyorlar. Yolu düşene tavsiye ederim.
İyi pazarlar.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - 00serkan4300 - 08/06/2020
Merkür 42c
Nacet
Mühle 23 mm sentetik
Stirling Executive Man
Herkese sıhhatler olsun
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - tiffanygt - 08/06/2020
(07/06/2020, Saat: 22:54)KurtaranS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşularım sıhhatler olsun
Bu akşam şap ve after shave yerine memleketimden, Balıkesirden aldığım Özgün marka zeytinçiçeği kolonyası kullandım ve gerçekten çok rahatlattı, tam babamın usulüdür.
İzmir'e dönüş yolu üzerinde, Ayvalıkta bulunan Özgün firmasının fabrika satış mağazasından satın aldım. Marka gerçekten çok güzel bir tesise sahip. Diğer benim gördüğüm zeytin fabrikalarından daha temizdi. Çalışanlar çok düzgün ve günümüz hijyen koşullarını oldukça iyi yönetiyorlar. Yolu düşene tavsiye ederim.
İyi pazarlar.
Sıhhatler olsun. Bu arada aklıma gelmişken sormak isterim, iki farklı DERBY görüyorum genelde marketlere vs. gittiğimde, birisi sizin kullanmakta olduğunuz tasarıma sahip, diğeri ise, sanıyorum eski olanı, üzerinde kocaman DERBY yazısı olan. İkisinin arasında bir fark var mıdır, içeriğinde vs? Yoksa söz konusu olan yalnızca tasarımda bir değişiklik mi?
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - KurtaranS - 08/06/2020
(08/06/2020, Saat: 00:37)tiffanygt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun. Bu arada aklıma gelmişken sormak isterim, iki farklı DERBY görüyorum genelde marketlere vs. gittiğimde, birisi sizin kullanmakta olduğunuz tasarıma sahip, diğeri ise, sanıyorum eski olanı, üzerinde kocaman DERBY yazısı olan. İkisinin arasında bir fark var mıdır, içeriğinde vs? Yoksa söz konusu olan yalnızca tasarımda bir değişiklik mi? Komşum merhaba,
Lisedeyken kullanmıştım eski paketini yaklaşık 15 yıl önceydi ama hatırladığım kadarıyla eski limonlusundan koku olarak yeni versiyonunkisi daha yoğun. Çok seviyorum, vazgeçilmezim oldu buaralar. Yakın zamanda eski ve yeni paketi kullanan komşular daha iyi karşılaştırma yaparlar.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Soner - 08/06/2020
(07/06/2020, Saat: 21:40)korgunv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Soner komşum sıhhatler olsun. Axe Signature ve Isana ASB için ayrıca detaylı inceleme bekliyoruz. ?
Teşekkür ederim Veli komşum. Axe krem için başlık açtım. Isana balsam için ileride bir iki satır yazarım.
mvorun komşum Axe kremi Hindistan'tan arkaşım getirdi.
|