Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - 00serkan4300 - 06/09/2020
@"esox" tayfun abi teşekkür ederim, keyifli tıraşların olsun
Günün Tıraşı (SOTD) - KurtaranS - 06/09/2020
Herkese iyi pazarlar
@Razorlazor komşum anca tıraş olabildim
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - hlkkzn - 06/09/2020
Günün Tıraşı (SOTD) - 40tansonra - 06/09/2020
Haydi hayırlı tıraşlar..
Herkese sıhhatler olsun!
(EST Kolonya sponsorum olan, EST’nin Ankara’daki meşhur yerinde bizzat birlikte alışveriş yaptığım ErkanY. dostuma ve yine forum ve gruptan bir başka dostum EminD. dostuma beni Ankara’da en güzel şekilde ağırladıkları için teşekkür ediyorum)
Sabun: Oss-Man Artistry,
Alet: GC Jaws,
Fırça: Yaqi Silvertip Porsuk Karamermer,
Jilet: Sputnik,
AS: EST No:4 Tıraş Kolonyası,
Balsam: Efrasyab Bal Balsam,
Şap: Osma Şap
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - marv - 06/09/2020
@40tansonra sıhhatler olsun hocam. Est ‘ nin meşhur yeri dediğiniz yer Ankara Kavaklıdere Sheraton otelin yanındaki yer mi ? İşim gereği birkaç kez kaldım o otelde , önünden geçtim ama hiç içeri girmemiştim. ( Kolonyaları markette de bulduğum için )
Günün Tıraşı (SOTD) - 40tansonra - 06/09/2020
(06/09/2020, Saat: 22:34)kaanayhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @40tansonra sıhhatler olsun hocam. Est ‘ nin meşhur yeri dediğiniz yer Ankara Kavaklıdere Sheraton otelin yanındaki yer mi ? İşim gereği birkaç kez kaldım o otelde , önünden geçtim ama hiç içeri girmemiştim. ( Kolonyaları markette de bulduğum için )
Teşekkür ederim. Ankara’yı pek bilmemekle birlikte başka şubeleri olmadığı düşünüldüğünde dediğiniz yer komşum. Ürünleri evet marketlerde bulabilme imkanımız tabii ki var ama ben EST’nin yerini merak ettiğimden özellikle gittik, alışılageldiği üzere sıramızı bekledik ve o atmosferi yerinde hissettik yaşadık.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Razorlazer - 06/09/2020
@KurtaranS koşmamışsınız belli ki Size ve tıraş olup güzel fotoğraflar paylaşan herkese sıhhatler olsun.
Günün Tıraşı (SOTD) - fusuy - 06/09/2020
Günün Tıraşı (SOTD) - ahbap - 06/09/2020
Herkese sıhhatler olsun..
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - İsmetaltan - 06/09/2020
Cumleten sihhatler olsun...
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
|