Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Razorlazer - 07/02/2022
Herkese iyi haftalar, keyifli tıraşlar…
Günün Tıraşı (SOTD) - marv - 07/02/2022
Cümleten sıhhatler olsun. Herkese iyi haftalar diliyorum.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - orhansolo - 07/02/2022
Görüyorum ama arttıramıyorum @"marv" hocam, çelik usturanın tadı muhakkak başkadır.
Sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - çağlar y. - 07/02/2022
(04/02/2022, Saat: 22:52)ekindgn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlk defa böyle bir tıraş oldum: Yaqi Agamemnon bir baskaymis: tek perde de degil kıl tüy bile kalmadi ki zerre bastirmadim makinayi..
Özgün Bey'in tavsiyesi uzerine Derby Usta kullandim, baska jiletlerle de deneyecegim.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sıhhatler olsun Ekin Bey. R41 kullandıysanız iki makineyi karşılaştırabilir misiniz?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ekindgn - 08/02/2022
(07/02/2022, Saat: 19:27)çağlar y. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun Ekin Bey. R41 kullandıysanız iki makineyi karşılaştırabilir misiniz?
@cagkar y komsum, maalesef R41 kullanmadim. Buna karsin, okudugum yorumlar ve Özgün Bey' in yorumuna istinaden eski uretim R41'lerden daha konforlu oldugu soyleniyor. Yeni uretimler icin ise bu gecerli degil denildi.
Makinayi iki jiletle kombine ettim: Derby Usta ve Euromax.
Derby Usta ile anlasamayan birisiyim ama sikinti çıkartmadı, 4 gunluk sakali tek perdede temizledi. Buna karsin 1.5 gunluk sakali Euromax ile (ki begendigim bir jilet, sık sık kullanirim) sifir sıkıntı ile bitiridim ve daha memnun kaldim. Cok yakin ve temiz bir tirasi var gercekten, pamuk gibi oluyor cilt.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Serjames - 08/02/2022
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - çağlar y. - 08/02/2022
(08/02/2022, Saat: 08:42)ekindgn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @cagkar y komsum, maalesef R41 kullanmadim. Buna karsin, okudugum yorumlar ve Özgün Bey' in yorumuna istinaden eski uretim R41'lerden daha konforlu oldugu soyleniyor. Yeni uretimler icin ise bu gecerli degil denildi.
Makinayi iki jiletle kombine ettim: Derby Usta ve Euromax.
Derby Usta ile anlasamayan birisiyim ama sikinti çıkartmadı, 4 gunluk sakali tek perdede temizledi. Buna karsin 1.5 gunluk sakali Euromax ile (ki begendigim bir jilet, sık sık kullanirim) sifir sıkıntı ile bitiridim ve daha memnun kaldim. Cok yakin ve temiz bir tirasi var gercekten, pamuk gibi oluyor cilt.
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için (:
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Serjames - 10/02/2022
Günün Tıraşı (SOTD) - mkeskus - 10/02/2022
Yaqi tıraşı gibi oldu biraz.
Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - Timor1322 - 10/02/2022
Keyifli Tıraşlar
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
|