Aracı olanlar; lastik tercihiniz ne, neden? - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37) +--- Konu Başlığı: Aracı olanlar; lastik tercihiniz ne, neden? (/showthread.php?tid=1412) |
Aracı olanlar; lastik tercihiniz ne, neden? - hergele - 09/08/2012 (09/08/2012, Saat: 01:54)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aynı hislerle petlas imperium aldım Teşekkür ederim aklımda tutacağım, peki tavsiye etmemenizin sebebi nedir? Edit: ben kış için düşünüyordum b330 4 mevsimmiş Edit2: Bugün kafa yerinde değil pardon birde kış için tavsiye alayım Aracı olanlar; lastik tercihiniz ne, neden? - mriza1 - 09/08/2012 (08/08/2012, Saat: 23:21)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir animi anlatayim çıkma lastik her zaman değilde bazen uyguna gelebiliyor mesela arkadaş lastiklerini yeni değiştirmişti, 4 tane lassa aldı, 3 gün sonra kaza yaptı araba perte çıktı yani 3 günlük lastik ama çıkma oldu bende arabayı aldığımda üstünde sportiva diye continantal ın yan ürünü vardı performansı gayet iyiydi ama ön tekerler arkalardan önce eskidi hemde bariz bir şekilde yazın başında bende continantal a gittim 100 lira dedi yan ürününe orjinaline ne dediğini sormadım michelin den tanesi 121 liraya 2 tane aldım Aracı olanlar; lastik tercihiniz ne, neden? - ihtilaf - 09/08/2012 H kodlu ama T kodu gibi geldi bana t kodlusuyla aynı hamur aynı sertlik sanki sadece kalıp değişik desen değişik h koduna göre çok yumuşak ama ses olarak başarısız (09/08/2012, Saat: 01:57)hergele Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09/08/2012, Saat: 01:54)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aynı hislerle petlas imperium aldım Aracı olanlar; lastik tercihiniz ne, neden? - hergele - 09/08/2012 ihtilaf hocam teşekkür ederim açıklama için Aracı olanlar; lastik tercihiniz ne, neden? - linguist - 09/08/2012 yazlik goodyear kislik continental. lastik kiyaslamalari yapan bir alman sitesi vardi simdi unuttum cok dikkatli incelemek gerekli. bir de animi anlatayim. iki sene onceocak ayinda istanbula gidiyordum yol genis herkes gece 120+ hizla gidiyor. onumdeki butun araclar 4luleri yakmis. allah allah deyip frene bastim. yol yokus asagi. fren mren yok buzdan etki etmiyor. ben de 4 luleri yaktim ki arkadan gelenler carpmasin. neyse duzluge cikip rahat bir nefes aldik. donuste tunel kapali kaza olmus. dag yolunda sevkedilip 2 saat kadar trafigin acilmasini bekledik. tekrar parali yola girdim (ge gerekse) yol bos ama tek seritte lastik izi var diger seritleri kar kapamis. kis lastiklarim yeniydi. luks arabalar 20-40 km hizla giderken (ve spin atarken)bakir karlara dalarak 60km hizla sollamak keyifliydi Aracı olanlar; lastik tercihiniz ne, neden? - ihtilaf - 09/08/2012 yorum 15 e bakın (09/08/2012, Saat: 03:18)linguist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yazlik goodyear Aracı olanlar; lastik tercihiniz ne, neden? - burakoner0681 - 09/08/2012 (09/08/2012, Saat: 01:46)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: eyvallah abi papaz 1,5 senelık 19000 km kullanılmıs lastıgın neyını degıstıreceksın Benım arabada 6 senelık 60000 km lık lastıkler duruyor Basıncada duruyor sikinti yok şimdilik çok sukur Aracı olanlar; lastik tercihiniz ne, neden? - mckorkmaz - 09/08/2012 Yaz kış değiştirmeden kullanıyorum ve yılda ortalama 35.000km yol yapıyorum. Michelin kullanıyorum. Sebebi ise spesifik birşey değil. Lastik olayından çok iyi anlamadığım için ilk arabamı aldığımda tanıştığım ustam ve şimdi oldukça samimi arkadaşımın tavsiyesi ile Michelinle başladım öylede devam ediyorum. Aracı olanlar; lastik tercihiniz ne, neden? - papazerigi - 09/08/2012 Burak Hocam, İhtilaf hocam 2 sene - 30000 filan gibi bir şey dedi de o yüzden dedim. benim de 2 seneye çok bir şey kalmadı. o yüzden dedim. yoksa bana kalsa dişleri eksiltmeden 5-6 sene rahat kullanırım bir lastiği. en sonunda da sertlikten gider. zaten çok çok sakin bir sürücüyümdür. Bomboş yolda bile gaza -frene basmadan (Cruise control sağolsun) 74km/sa (gerçek hız-gösterge değil) ile 3.5 saat şoförlük yapabiliyorum. Saygılarımla (09/08/2012, Saat: 12:00)burakoner0681 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: papaz 1,5 senelık 19000 km kullanılmıs lastıgın neyını degıstıreceksın Aracı olanlar; lastik tercihiniz ne, neden? - burakoner0681 - 09/08/2012 Saygılar benden hocam O lastıge 4 seneden az bınme bence o zaman Ben 6 senelık lastıkle 240 ı goruyorum Merak etme durur |