IREM Porsuk Traş Fırçası - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: SAKAL FIRÇALARI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=6) +--- Forum: Porsuk Kılı Sakal Fırçaları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=7) +--- Konu Başlığı: IREM Porsuk Traş Fırçası (/showthread.php?tid=38) |
IREM Porsuk Traş Fırçası - ohtararan - 16/04/2012 eline ayağına sağlık adminimiz. koşturdun yoruldun ancak faydalı olduğunu düşünüyorum. bir dahaki incelemeye fotoğrafçı olarak gelmeye gönüllüyüm bu arada selamlar. IREM Porsuk Traş Fırçası - BigHillMe - 16/04/2012 (16/04/2012, Saat: 20:34)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: eline ayağına sağlık adminimiz. koşturdun yoruldun ancak faydalı olduğunu düşünüyorum.hiç anlama fotoğraf çekiminden iyi bir kameramda yok açıkcası genellikle cep telefonumun kamerası nadirende nikon yada benq compactlarımı kullanırım an ölümsüzleşsin yeter tamadır birdahaki görüşmede bizi kırmayacak bir profesyonel fotoğraf sanatçısı olduğunu bilmek güzel teşekkürler IREM Porsuk Traş Fırçası - ohtararan - 16/04/2012 estafurullah, kimseyi kırmak haddimize değil. latife ettim yalnzca alınmayın lütfen. böyle yerinde gidip görme işlerini aslında daha sık yapabilmek lazım gibi geliyor. kendi adıma şimdi okuduklarımdan ve sayenizde öğrendiklerimden çok faydalandım. fırça alırken de iremi düşüneceğim mesela, o kehribar görnümlü sap ta zevkime pek hitap etti bu arada. selamlar. (16/04/2012, Saat: 20:43)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(16/04/2012, Saat: 20:34)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: eline ayağına sağlık adminimiz. koşturdun yoruldun ancak faydalı olduğunu düşünüyorum.hiç anlama fotoğraf çekiminden IREM Porsuk Traş Fırçası - BigHillMe - 16/04/2012 aynı şekilde hocam ancak mutlu olurum takılmanızdan bildiğim yerler olsa her üreticiyle görüşüp detay bilgi aktarmak isterim bu firmayı gps le eryaman is hanını etrafına dönüp dolaşıp cok zor ve 2. defada buldum mesela trafik falanda yok trafige kapalı karman corman ara sokaklarda. ilk gittigimdede dukkanı bulamaıştım sizlerdende önünden geçtiğiniz yakın olduğunuz yakınına yolunuzun düştüğü bize hitap eden firmaları tanıtmanızı bekliyorum ancak böylece her yeri detaylarıyla tanıyabiliriz IREM Porsuk Traş Fırçası - linguist - 17/04/2012 (17/04/2012, Saat: 12:05)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sağ üst köşedeki büyük fırçaya dikkat bu arada .. Demo bir fırça ama pure badger gibi durmuyor silvertip gibi sanki. Demekki yapılabilir bir daha ki toplu kıl alımlarında.. Resimler ve inceleme için teşekkürler Mc. en ustte yanyana iki tane var kehribar sapli olan mi? IREM Porsuk Traş Fırçası - BigHillMe - 17/04/2012 hocam hesaplı toptan domuz fırca ureten bır fırma ozel ıstek uzerıne bır mıktar porsuk uretıp satmaya baslamıs firmada porsukda domuzda hatta oldukca buyuk bır domuz sentetık karısıkda var IREM Porsuk Traş Fırçası - BigHillMe - 17/04/2012 o resımdekı kadar koyu degıldı ama oldukca sarı bir farçaydı sanırım domuz resimde neden böyle çıkmış bende çözemedim IREM Porsuk Traş Fırçası - ohtararan - 17/04/2012 loş ortamda elinizdeki makine beyaz dengesini ayarlayamaış ve ışık yetmediği için iso değerini artırıp kumlama yapmış, neticede göründüğünden farklı bir sonuca ulaşılmış selamlar. (17/04/2012, Saat: 14:57)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: o resımdekı kadar koyu degıldı ama IREM Porsuk Traş Fırçası - BigHillMe - 17/04/2012 elimde şuan uzun kıl yeni kehribar görünümlü sap ve hiç kıl dökmeyen bir fırçam var her sıfır hayvan kılı fırçamın başından geçen temizleme ve tıraşa hazırlama işlemleri... sirkeli suda bekletme elde sertçe durulama kuvvetlice silkeleme ---------------- serçe köpürtme sabunlu bekletme elde sertçe durulama kuvvetlice silkeleme kurutma ----------------- bulaşık deterjanı ile yıkama el sabunuyla yıkama kremsiz şampuanla yıkama tekrar bulaşık deterjanı ile yıkama.. bu işlemler en az 5-6 tekrar ve toplam 1-2 gün boyunca sürdügünden dökebileceği tüm kılları döktü ve artık kıl dökmüyor oldukça memnun kaldım üründen IREM Porsuk Traş Fırçası - linguist - 17/04/2012 bir iki ay sonra yine yorum beklerim. |