Bir tıraşın maliyetinden ne olur ki ? Cevap: 40.000 lira kaybedebilirsiniz - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=36) +--- Konu Başlığı: Bir tıraşın maliyetinden ne olur ki ? Cevap: 40.000 lira kaybedebilirsiniz (/showthread.php?tid=5861) |
Cvp: Bir tıraşın maliyetinden ne olur ki ? Cevap: 40.000 lira kaybedebilirsiniz - Bruce - 07/04/2015 (07/04/2015, Saat: 20:59)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Onlari da bir kere aliyorsun be komsum. Almaktan değil de komşum, ben kesin yanlış bilerim güzelim ustura hiç olur elimde diye kaygılanıyorum Bir tıraşın maliyetinden ne olur ki ? Cevap: 40.000 lira kaybedebilirsiniz - Aleksey - 07/04/2015 Bilemeyi ogrenmek icin bir Gold Dollar falan alinabilir belki. Sent from my iPhone using Tapatalk Cvp: Bir tıraşın maliyetinden ne olur ki ? Cevap: 40.000 lira kaybedebilirsiniz - kasif - 07/04/2015 bence bu zevk işi yani çok düşündüm sadece zevkine klasik bi ingiliz berberi açıyım first class hizmet olsun inanılmaz bi görsellik olsun traşlar tylor la ve işi bilen ustalarla hersey aynı olsun ingilteredeki gibi adamlarla yazışma noktasına geldim hatta kafamda yeri bile belirledim sadece randevu ile çalışıcaktı ama gerçekten çevremdeki iyi durumdaki insanlar manyakmısın delimisin gibi yorumlarıyla soğuttular bi gün birisi yaparsa bunu o sakal traşına 100 tl veririm ayda 4-5 defa giderim hoca zevk bu Cvp: Bir tıraşın maliyetinden ne olur ki ? Cevap: 40.000 lira kaybedebilirsiniz - mancho - 08/04/2015 Lüks tıraş aslında dolaylı olarak daha maliyetli. Çıkan sonuç daha iyi olacağından, tıraş olan denek daha güzel kokacağından, karşı cinsin ilgisini daha çok çekecek. Yemeğe gidilecek ve doğal olarak tavuk döner yenmeyecek, yemek parası, içki parası, taksi parası, hediye parası. Çok çalışmak lazım çook Cvp: Bir tıraşın maliyetinden ne olur ki ? Cevap: 40.000 lira kaybedebilirsiniz - martin - 08/04/2015 (08/04/2015, Saat: 00:09)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Lüks tıraş aslında dolaylı olarak daha maliyetli. Çıkan sonuç daha iyi olacağından, tıraş olan denek daha güzel kokacağından, karşı cinsin ilgisini daha çok çekecek. Yemeğe gidilecek ve doğal olarak tavuk döner yenmeyecek, yemek parası, içki parası, taksi parası, hediye parası. Çok çalışmak lazım çook Sevgili Mancho hanımlar zaten kuşkulanıp duruyo yaw nedir bu kadar malzeme losyon falan ne iş diyorlar. Şimdi bir de sen böyle dersen hanımlar bu forumu basar ve de sizi hınzırlar demek bütün bu geltir meselesinin amacı neymiş anladık derler Cvp: Bir tıraşın maliyetinden ne olur ki ? Cevap: 40.000 lira kaybedebilirsiniz - mancho - 08/04/2015 (08/04/2015, Saat: 02:50)martin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili Mancho hanımlar zaten kuşkulanıp duruyo yaw nedir bu kadar malzeme losyon falan ne iş diyorlar. Şimdi bir de sen böyle dersen hanımlar bu forumu basar ve de sizi hınzırlar demek bütün bu geltir meselesinin amacı neymiş anladık derlerBen Freud'un yalancısıyım sevgili Martin üstat RE: Cvp: Bir tıraşın maliyetinden ne olur ki ? Cevap: 40.000 lira kaybedebilirsiniz - GartBnx - 10/04/2015 (07/04/2015, Saat: 18:28)mavi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende tam olarak böyle düşünüyorum, sigara icmiyorum o zaman sigaraya harcadığım paranin yarısını hobime harcarim diye düşünüp rahat rahat tıraş aleti ve fırça alıyorum :-) Cvp: Bir tıraşın maliyetinden ne olur ki ? Cevap: 40.000 lira kaybedebilirsiniz - protti - 22/05/2015 Bu kadar hesap yapayım derken tıraştan edilen tasarrufun fazlasını anti depresanlara da harcamak var Bırakın da saçlar dağınık (varsa ) sakallar sinekkaydı olsun... Cvp: Bir tıraşın maliyetinden ne olur ki ? Cevap: 40.000 lira kaybedebilirsiniz - eggman - 22/05/2015 Take care of the pennies and the pounds will take care of themselves, Süper |