Black Friday 2015 - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Buradan Aldım (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=23) +--- Konu Başlığı: Black Friday 2015 (/showthread.php?tid=6693) |
Cvp: Black Friday 2015 - Turkuvaz1 - 27/11/2015 (27/11/2015, Saat: 17:59)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstad naaptın yine . Valla hızınıza yetişilmiyor. Ben de baktım fiyatlara sizden sonra ama iyyyyk deyip geri çekildim indirimli fiyatları görünce . +1 yorumsuz Cvp: Black Friday 2015 - btoprak - 27/11/2015 (27/11/2015, Saat: 18:03)izbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Btoprak hocam hiç sorma. Cihankeskin hocamı şiddetle kınıyorum. Böyle bir başlık hiç açılmamalıydı. Durup dururken hiç akılda hesapta yokken 2 tane mançuryalı aldım. Üstad hastalıklarımız aynı, tıp çevreleri araştırıyor ama daha tedavisi bulunamadı . Yalnız hastalığın yayıldığı kaynaklar araştırılıyormuş, kesin değil ama "Geltir" isimli bir virüs kaynağından şüpheleniyorlarmış . Cvp: Black Friday 2015 - izbe - 27/11/2015 Yarın 14 tane satılık fırça ilanı açıyorum. Kendimce Black Saturday yapıcam. Cvp: Black Friday 2015 - izbe - 27/11/2015 (27/11/2015, Saat: 18:20)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstad hastalıklarımız aynı, tıp çevreleri araştırıyor ama daha tedavisi bulunamadı . Yalnız hastalığın yayıldığı kaynaklar araştırılıyormuş, kesin değil ama "Geltir" isimli bir virüs kaynağından şüpheleniyorlarmış . BEn yaptırdım testlerimi. İlkine güvenemedim, bir daha yaptırdım. İkisinde de Geltir positive çıktı. (Dikkat Charlie Sheen e gönderme içerir ) Cvp: Black Friday 2015 - btoprak - 27/11/2015 Bu Black Friday esintisinden hastalanmamak için kendimi karantinaya alıp Cumartesi ufukta görünene kadar internete dokunmasam mı acaba diye düşünüyorum . Cvp: Black Friday 2015 - izbe - 27/11/2015 (27/11/2015, Saat: 18:24)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu Black Friday esintisinden hastalanmamak için kendimi karantinaya alıp Cumartesi ufukta görünene kadar internete dokunmasam mı acaba diye düşünüyorum . Aynen Btoprak hocam. Amazon ve aliexpress i yasaklı ip ler listesine aldım. Birde oraya dadanırsam; hatun kişi bizi kesin valizle kapı dışarı eder. Black Friday 2015 - Aleksey - 27/11/2015 Bu baslik bence de zararli oldu. Ozellikle Simpson maddesi. Allahtan sadece bir gun. Cvp: Black Friday 2015 - onurcakmak - 27/11/2015 @cihankeskin komşum yine konuşturmuş organizatörlüğünü. Bu başlık altında topluca finansal intihar ediyoruz ve porsuk cennetini boyluyoruz. Bir tarafta BBS yanağımızı okşayan huriler, elimizde içilebilir lezzetli bayrum'lar , etrafta mis gibi sabun/krem kokusu. Şaka bir yana, başlık için çok teşekkürler Cihan komşum, elinize sağlık. CSRW'den sabun sipariş edecektim, geçen gün stokta 3 tane olan sabun bugün bitmiş. Acele etmekte fayda var. Black Friday 2015 - Aleksey - 27/11/2015 Mark bana hala cevap vermedi, bir sorun cikar mi @izbe komsum? Cvp: Black Friday 2015 - izbe - 27/11/2015 Marble icin cevap vermisti ama amber icin bana da cevap vermedi. Bende beklemedeyim Aleksey Hocam. Ama yogun bir talep oldugunu dusunuyorum. Bircogu stokta yok gorunuyor. |