Megress Vs. Orcogress - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Kendin yap - DIY (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=42) +--- Konu Başlığı: Megress Vs. Orcogress (/showthread.php?tid=1423) |
Megress Vs. Orcogress - BigHillMe - 12/08/2012 (11/08/2012, Saat: 10:35)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: plastik kısım sökülünce her halülkarda güzel duruyor. Aslında ben daha kısa bir çevirme sapı tercih ederdim böyle bir modifikasyona girseydim. Ama tabii ki elde ne varsa onu değerlendirmek lazım. hocam torna imkanım olsa sıfırdan sap hatta kafa imal ederdim ama eldeki imkanlarla bukadar ancak bunada şukur muazzam bir sonuç ortaya çıktı zevkle kullanıyorum Megress Vs. Orcogress - ihtilaf - 12/08/2012 jilet tutma ve kaplama döküm hataları ne oldu (12/08/2012, Saat: 13:53)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11/08/2012, Saat: 10:35)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: plastik kısım sökülünce her halülkarda güzel duruyor. Aslında ben daha kısa bir çevirme sapı tercih ederdim böyle bir modifikasyona girseydim. Ama tabii ki elde ne varsa onu değerlendirmek lazım. Megress Vs. Orcogress - BigHillMe - 12/08/2012 dokum hataları saptakı plastıkdeydı onu duzelteyım derken maket bıcagıyla baktum soyuluyo guzel guzel devam edıp hepsını soyayım dedım sonuc bu ben gayet memnun kaldım cesaret edıp baska yapanlarda olursa cok sevınırım dokumanın ve bır aletı rıske etmemın ıse yaramıs olmasına Megress Vs. Orcogress - papazerigi - 12/08/2012 yok dostum ben beğenmedim demedim. zevk meselesi. ben biraz kısa saplı makineleri beğeniyorum, ondan. güle güle kullan. Megress Vs. Orcogress - BigHillMe - 12/08/2012 (12/08/2012, Saat: 16:25)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yok dostum ben beğenmedim demedim. zevk meselesi. ben biraz kısa saplı makineleri beğeniyorum, ondan. güle güle kullan. dokumanda yazdıgım gosterdıgım yerden degıl daha asagısından kesmeye bakar Megress Vs. Orcogress - pars - 15/08/2012 Hayırlı olsun mükemmel çalışma. Devamını bekleriz. Megress Vs. Orcogress - BigHillMe - 15/08/2012 bugun yıne kullandım oldukca memnunum omurluk iş oldu Megress Vs. Orcogress - Wilkinson - 25/10/2012 Big Roc dan çıkan parçayı neden kullanmadınız? Oraya uymadı mı? Bunu bende düşünmüştüm ama uygulamaya önce siz geçirmişsiniz tebrikler. Ben progress'ım gelince bende ya Big Roc ya Ming Shi parçasını aynen böyle takacağım. Yada belki başka bir şey uydururum oraya. Aslında ben siyah bir şey uydurmak istiyorum. Farklı bir estetik güzellik yaratır bence. Ama bulamazsam Big Roc yada Ming Shi takılacağım sizin gibi. Resimleri de yollarım yapınca. Megress Vs. Orcogress - BigHillMe - 25/10/2012 ikiside uymuyor uydurmanız lazım fakat bigrocdan çıkan parça paslanabilecek bir parça ming shi aleminyum ustü krom kaplama paslanması imkansız uzun ömürlü olması açısından onu seçtim Megress Vs. Orcogress - Wilkinson - 26/10/2012 Anladım Hocam. Peki Progress'ı agresiflik açısından modifiye etmek mümkün müdür? Yani Ayar yükseltilebilir mi? Örneğin 5 üzeri ayarlara çıkmanın bir yolu var mıdır? Sanırım Futur'da bir şekilde bu mümkün olabiliyordu ama futur zaten yeterince agresif olduğundan araştırmadım. Yani aletin standart ayarlarından yukarı çıkılabiliyor deniyordu Futur için. Progress'da da olabiliyorsa nasıl yapılıyor? Bilginiz var mı? |