D.R. Harris Sandalwood Sabun - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- Forum: Tıraş Sabunları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=12) +--- Konu Başlığı: D.R. Harris Sandalwood Sabun (/showthread.php?tid=5240) |
Cvp: Dr. Harris Sandalwood Sabun - impaticaret - 05/12/2014 (05/12/2014, Saat: 03:21)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mustafa bey, Selamlar. Hemen hemen değil kokusuyla,şekliyle,ambalajıyla,kalitesiyle tamamen aynı sabunlar. iyi günler Dr. Harris Sandalwood Sabun - btoprak - 06/12/2014 (05/12/2014, Saat: 09:42)impaticaret Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamlar. Teşekkür ederim Mustafa bey. Sent from my iPad using Tapatalk Dr. Harris Sandalwood Sabun - ferhat1905 - 16/12/2014 İste size Dr.Harris Sandalwood sabun. Beklediğime deydi sanırım. Yanında küçük hediyeleri de bulunuyor. Cvp: Dr. Harris Sandalwood Sabun - yigitemre - 18/12/2014 (03/12/2014, Saat: 15:05)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aman Hocam Üstadım, "ham" olmasam ben, başım gözüm üstüne. Bir izninizle "piştim" diyecek duruma geleyim, sonra "yakarsınız". Cvp: Dr. Harris Sandalwood Sabun - ihtilaf - 18/12/2014 İcraata gelince ham oldunuz Edebiyatta aruz oldunuz. Tamam not aldım @yigitemre den inceleme de bekliyorum @ferhat1905 aydınlatacak bizi (18/12/2014, Saat: 07:53)yigitemre Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadım, "ham" olmasam ben, başım gözüm üstüne. Bir izninizle "piştim" diyecek duruma geleyim, sonra "yakarsınız". Cvp: Dr. Harris Sandalwood Sabun - trache - 18/12/2014 (18/12/2014, Saat: 11:57)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İcraata gelince ham oldunuz ihtilaf hocam, siz bir liste yapıp kurbanları şimdiden sıraya dizin, kimse yan yatamaz çamura batamaz o zaman, yeri geldiğinde liste başını devreye sokarız. ortama 500 mesaj altı özellikle 2014 te üye olanlara çizgiyi çekin kalemi kırın )) 2014 te üye olanlar genelde yiyici icici çıktı. Cvp: Dr. Harris Sandalwood Sabun - Chinaski - 18/12/2014 Komşular konuda adım geçmiş ama benim yeni haberim oluyor. Görür görmez İmpa Tic. listesine baktım ama DR Harris sadece lavanta vardı yoksa alıp inceleyecektim. Kalbim temiz demek ki Zaten modun kestiği parmak acımaz inceleme istenen bir ürün varsa listeye yazabilirsiniz alıp yorumlarım. Cvp: Dr. Harris Sandalwood Sabun - asymptote - 18/12/2014 Arlington nasıldır? Kullanıp deneyen var mı? Cvp: Dr. Harris Sandalwood Sabun - yigitemre - 19/12/2014 (18/12/2014, Saat: 12:40)trache Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ihtilaf hocam, siz bir liste yapıp kurbanları şimdiden sıraya dizin, kimse yan yatamaz çamura batamaz o zaman, yeri geldiğinde liste başını devreye sokarız. Üstadım kendi adıma konuşayım, yiyici içici çıkamadık; parayı sabuna, kreme, aftershave'e ve kolonyalara kaptırdık. Yeni başlamış biri olarak bendeki koleksiyon benim gözümü korkutuyor açık olmak gerekirse. Tabi üstatlara göre çok sönük kalır fakat cidden yer kalmadı koyacak malzeme durumuna geldim. Sabah vakti mesajımı editlerim, ne demek istediğimi delilleri ile iddia makamına sunarım Ayrıca bu kadar üstat varken ben yanlış bir bilgi verirsem, hem üstatlar güler hemde acemiler yanlış yönlenir. Dersiniz ki, siz yapın, gerekirse kırın kafayı gözü ama katkınız olsun, hayhay derhal. Sonuçta şeriatın kestiği parmak acımaz (Parada sorun yokta, bana limonlu bir ürün denettirmeyin. Castle Forbes Lime'ı kokladığımda, Kimyasal Ali'nin hardal gazı saldırısına uğradım sanmıştım. Tıp literatürüne tıraş olurken kokudan ölen ilk insan olarak tarihe geçiyordum. Onun dışında ürün yurt dışı bir ürünse lojistik manada yardımcı olun, yeter bana.) Cvp: Dr. Harris Sandalwood Sabun - eskiuyemnt - 19/12/2014 .............. |