Günün Tıraşı - theunnamed - 02/12/2014
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 02/12/2014
- Mike's Natural 'Orange/Cedarwood/Black Pepper' sabun
- Tipsoft finest fırça
- ERN 11/16 ustura
- Wilkinson Sword TS losyon
ERN ustura anlatıldığı kadar harika. Sert ve tok bir çeliği var, çok iyi ağız aldı ve sıfır tahrişle damat tıraşı verdi.
Şapı yüzümde hissetmedim desem yeridir.
Herkese iyi geceler.
Günün Tıraşı - tipsol - 02/12/2014
(02/12/2014, Saat: 01:58)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
- Mike's Natural 'Orange/Cedarwood/Black Pepper' sabun
- Tipsoft finest fırça
- ERN 11/16 ustura
- Wilkinson Sword TS losyon
ERN ustura anlatıldığı kadar harika. Sert ve tok bir çeliği var, çok iyi ağız aldı ve sıfır tahrişle damat tıraşı verdi.
Şapı yüzümde hissetmedim desem yeridir.
Herkese iyi geceler.
Firçada gel-tip miş harika. Birde o aftershave nasıldır komşum yurtiçimi o?
Sent from my iPhone using Tapatalk
RE: Günün Tıraşı - Chinaski - 02/12/2014
Komşum fırçayı biliyorsunuz zaten anlatmama gerek yok
AS olarak Wilkinson classic başarılı. Bir süredir kullanıyorum; kokusu narenciye ve baharat karışımı hoş masculin bir koku. Kalıcılığı iyi benim tenimde 3-4 saat rahat kalıyor. Yatıştırıcı etkisi de yeterli ve evet yurtiçi bulunabiliyor. Epey uygun fiyatlı.
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 02/12/2014
(02/12/2014, Saat: 01:52)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Hocam Coral Skin Food ile ilgili görüşleriniz nedir?
Günün Tıraşı - nihilistraki - 02/12/2014
(02/12/2014, Saat: 02:24)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum fırçayı biliyorsunuz zaten anlatmama gerek yok
AS olarak Wilkinson classic başarılı. Bir süredir kullanıyorum; kokusu narenciye ve baharat karışımı hoş masculin bir koku. Kalıcılığı iyi benim tenimde 3-4 saat rahat kalıyor. Yatıştırıcı etkisi de yeterli ve evet yurtiçi bulunabiliyor. Epey uygun fiyatlı.
Sıhhatler olsun komşum. Sabunla güzel ikili olmuşlar narenciye & baharat ikiside. Ern' de buraların en janti delikanlısı benim diye salınıyor.
Cvp: Günün Tıraşı - theunnamed - 02/12/2014
(02/12/2014, Saat: 10:01)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam Coral Skin Food ile ilgili görüşleriniz nedir?
Kokusu, kıvamı, cildim için uygunluğu ile beni tatmin eden bir ürün. Bitince yenisini alırım hocam.
Ynt: RE: Günün Tıraşı - Chinaski - 02/12/2014
(02/12/2014, Saat: 11:14)nihilistraki Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum. Sabunla güzel ikili olmuşlar narenciye & baharat ikiside. Ern' de buraların en janti delikanlısı benim diye salınıyor. Teşekkürler komşum, kokuları uyumlu seçmeye çalışıyorum, arada tam denk geliyor böyle.
ERN de mahalleye yeni gelmiş delikanlı misali dediğin gibi
Cvp: Günün Tıraşı - cosa_nostra - 02/12/2014
ERN ilk göz ağrım olsa gerek böyle sıfırını görünce gidip bir tane daha alasım geliyo
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 02/12/2014
(02/12/2014, Saat: 11:53)cosa_nostra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ERN ilk göz ağrım olsa gerek böyle sıfırını görünce gidip bir tane daha alasım geliyo
Komşum siz ne zamandır kullanıyorsunuz? Epey gönül bağınız olmuş
|